IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sinema Dünyası (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/)
-   -   "Mustafa" Filmi Protesto Edildi (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/157569-quotmustafaquot-filmi-protesto-edildi.html)

Kralice 16 Kasım 2008 13:52

"Mustafa" Filmi Protesto Edildi
 

Başkentte bir grup, filmi 15 dakika izledikten sonra ıslık ve alkışlarla dışarı çıktı.
Başkentte bir grup, senaryosunu Can Dündar'ın yazıp yönettiği, Atatürk'ün hayatının anlatıldığı ''Mustafa'' filmini protesto etti.

Kendilerine 90'lılar Dostluk ve Dayanışma Grubu diyen eylemciler, Mithatpaşa Caddesi'ndeki bir sinemada gösterilen ''Mustafa'' filmini izlemeye girdi.

''Başbuğ Atatürk'' sloganı atan grup adına sinema önünde yapılan açıklamada, Mustafa Kemal Atatürk'e yapılan saldırıların artarak devam ettiği ifade edildi.

Bunun basit bir film değil, ''dahili ve harici düşmanların Ulu Önder Mustafa Kemal'in şahsında Cumhuriyet'i yıkma ve Türk Milleti'ni bölme oyunu'' olduğunun ileri sürüldüğü açıklamada, ''Türk milletinin düşmanlarını ve yerli işbirlikçilerini uyarıyoruz; Çanakkale'yi, Sakarya'yı, Dumlupınar'ı unutmasınlar'' denildi.

Açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk'ün düşmanları karşısında ''milletin sabrının taştığı'' belirtildi.

Atatürk'ü rahmet ve minnetle andıklarını vurgulayan protestocular, Atatürk'e ve milletin kutsal değerlerine ''laf'' söyleyenleri daha dikkatli olmaya davet ettiklerini ifade etti.


haberturk...

JonHandS 16 Kasım 2008 20:29

Cevap: "Mustafa" Filmi Protesto Edildi
 
Keske Bir Gün Daha yaşama Sansı Olsaydı.. Türkiye Cumhuriyeti için 1 gün bile olsa birçok değişiklik olacaktı. Bolunmeleri zaten yaratan yaratmıs :) Ne Mutlu Türküm Diyene! Mavi Gözlü Önder..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net