IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sinema Dünyası (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/)
-   -   Sonbahar'a 'Gümüş Prometus' Ödülü! (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/165489-sonbahara-gumus-prometus-odulu.html)

Kralice 15 Aralık 2008 17:38

Sonbahar'a 'Gümüş Prometus' Ödülü!
 

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Özcan Alper'in yönetmenliğini yaptığı Sonbahar isimli film, 9. Uluslararası Tiflis Film Festivali'nde 'Gümüş Prometus' ödülünü aldı.

Ödüle ilişkin yapılan yazılı açıklamada, 9. Uluslararası Tiflis Film Festivali'nin dün geceki ödül töreniyle sona erdiği belirtildi.

Festivalde Türkiye'yi temsil eden Özcan Alper'in ''Sonbahar'' isimli filminin ''Gümüş Promethus'' ödülünü alırken, ''Altın Promethus'' ödülünü ise Sırp asıllı Stefan Arsenijevic'in yönetmenliğini yaptığı ''Love and Other Cirimes'' filminin kazandığı ifade edildi.

Açıklamada, Sonbahar filminin Adana Altın Koza'da ''En iyi film'' ödülü, Locarno, Roma, Med Film, Antalya Avrasya ve Gezici Festival de dahil ulusal ve uluslararası festivallerde şimdiye kadar 9 ödül aldığı kaydedildi.

Filmin uluslararası festivaller turuna 2009 yılında da devam edeceği ve Fransa'da Angers Film Festivali, İsveç'te Göteborg Film Festivali, İrlanda'da Dublin Film Festivali ve Hollanda'da Rotterdam Film Festivali'ne katılacağı belirtildi.

Açıklamada, Alper Özcan'ın ilk filminin 19 Aralıkta vizyona gireceği bildirildi.

AA...


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net