IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sinema Dünyası (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/)
-   -   Atıf yılmaz filmleri Paris'te (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/190927-atif-yilmaz-filmleri-pariste.html)

Angel 24 Mart 2009 12:42

Atıf yılmaz filmleri Paris'te
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ünlü yönetmen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’ın filmleri Fransa’nın başkenti Paris’te gösterime girecek.


Ünlü yönetmen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’ın filmleri Fransa’nın başkenti Paris’te gösterime girecek.

Fransa’da Türk göçmen derneği "Elele"nin girişimiyle 29 Mart ve 4 Nisan tarihleri arasında Paris’in 10. bölgesindeki L’Archipel [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]sında Yılmaz’ın Türk sinemasına damgasını vurmuş filmleri gösterilecek.

"Bir Yudum Sevgi", "Adı Vasfiye", "Eylül Fırtınası", "Mine", "Selvi Boylum Al Yazmalım", "Gece, Melek ve Bizim Çocuklar", "Düş Gezginleri", "Eğreti Gelin" ünlü yönetmenin Paris’te gösterime girecek filmleri arasında yer alıyor.
Etkinlikler dolayısıyla Paris’e gelecek Türk sinema oyuncularının da katımıyla filmlerin gösteriminden önce düzenlenecek açık oturumlarda, "Atıf Yılmaz sineması" tartışılacak.

Elele derneği, sosyal danışmanlık, Fransa’ya yeni gelen Türk aileleri bilgilendirme, yönlendirme ve hukuk danışmanlığı ile Türkçe ve Fransızca dil eğitimi alanlarında çalışmalarda bulunuyor.

Dernek çalışanları ayrıca seminer ve konferans gibi birçok ulusal ve uluslararası etkinliğe katılırken, birçok sanatsal ve kültürel faaliyetin düzenlenmesinde etkin rol oynuyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net