IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sinema Dünyası (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/)
-   -   Avatar filmine yoğun ilgi var (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/306731-avatar-filmine-yogun-ilgi-var.html)

Feronia 21 Aralık 2009 06:43

Avatar filmine yoğun ilgi var
 
Avatar filmine yoğun ilgi var

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]500 milyon dolarlık bütçeli “Avatar” filmi Türk sinema salonlarında izdiham yarattı

VATAN

Kimi sinema salonları 1 haftalık biletlerini film vizyona girmeden sattı

5oo milyon dolarlık bütçesiyle ’Hayatımın filmi’ dediği Avatar sinemaseverlerden büyük ilgi görüyor. Türkiye’nin de diğer ülkeler gibi etkisi altına girdiği film bazı sinemalarda kapalı gişe oynamaya başladı. Son dönemlerin en çok tercih edilen yerli yapımları da Avatar’a olan ilgiyi azaltmadı. İstinyePark AFM’deki yetkililer filmin adeta izdiham yarattığını söyledi. Sinamaseverlerin bilet bulmakta zorlandığı Avatar önümüzdeki hafta sonuna kadar oldukça yoğun. Türk seyircisini de şaşırtan filme yorumlar şöyle:

Kendimi sorguladım

Sedat Öztürk: Film insanlığın yaptığı davranışları bir kez daha sorgula***** kendimizi, her şeye zarar verdiğimizi düşünmemizi sağlıyor. Son dönemde gittiğimiz sinemalar vakit kaybıydı, senaryo da harikaydı.

Dört dörtlük olmuş

Yağmur Güldal: Gereğinden fazla güzeldi. Şimdiye kadar görsel efekt olarak izlediğim en iyi filmlerden biriydi. Film medyada gerçekten çok yer aldı ama ben bu kadarını beklemiyordum. Her açıdan mükemmeldi.

Koltuğa çakıldım!

Mustafa Öztürk: Yaklaşık 3 saat sürdü ama hiç sıkılmadım, koltuğuma çakıldım. Gayet atraksiyon doluydu. Harcanan paraya değmiş, ortaya muhteşem bir yapım çıkmış diye düşünüyorum.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net