IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Mart 2010, 11:11   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
5 Minare'nin çekimi Mayıs'ta başlıyor




Uluslararası Turizm Fuarının açılışına katılmak ve Türk Gecesinde konser vermek için Moskova'da bulunan Sandal, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Mahsun Kırmızıgül'ün sahneye çok hakim bir yönetmen olduğunu ve oyuncuları rahatlatan bir tavır sergilediğini kaydeden Sandal, "Sahneyi çekmeden önce kafasında bitiriyor.

Hatta müziğiyle bitiriyor. Kafasında o sahne var, o çerçeve var ve dolayısıyla bir sürpriz yok, çok rahat" dedi.
"New York'ta 5 Minare" filminin çekimi için Mayıs ayında 6 haftalığına New York'a gideceklerini kaydeden Sandal, "Seyirciden bu film beklenen karşılığı bulacak. Önemli bir film olacak. Özel bir film olacak. Bu filmi 12 yıl önce çekecektik. Defalarca toplantı yaptık, çekelim mi, çekmeyelim mi diye. Bir türlü kısmet olmadı. Bu seneymiş kısmet. Bu sürede Mahsun'un deneyimi, tecrübesi arttı" diye konuştu.
Bir soru üzerine Rusça parça okuyabileceğini veya bir Rus şarkıcıyla düet yapabileceğini söyleyen Sandal, "Popüler bir şarkıcıyla düet olabilir. Okuyabilirim, neden olmasın? Burada bizimle düet yapmak isteyen kişinin kariyeri çok önemli. Bizler de düet yaparken, yaptığımız işin hedefine ulaşması çok önemli. Düeti yapacak kişinin konsantrasyonu da çok önemli. Benim canım Mustafa Sandal ile düet yapmak istedi, hadi yapalım olayı değil" dedi.
-"DEMOKRATİK AÇILIM"-
Sandal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bir süre önce sanatçılarla "demokratik açılım" hakkında yaptığı toplantıyı değerlendirmesinin istenmesi üzerine, şunları söyledi:
"Ben o toplantıda Sayın Başbakana da söyledim. Türkiye'nin etnik farklılıkları çok önemli bir gücünü oluşturuyor. O şemsiyenin altındaki bütünlük bizim Türkiye olarak çok büyük bir artımız. Bunun için açılırsın, açılmazsın, o işin çok politik kısmı, girmek istediğim bir alan."
"Dışarıdan bazı güçler, bazı mekanizmaların Türkiye'nin gücünden rahatsızlık duyabileceğini" söyleyen Sandal, "Ama biz Türkiye olarak çok önemli ve çok güçlü bir ülkeyiz. Bizim içerideki ayrıcalıklarımız, farklılıklarım bizi daha güçlü yapan unsurlardır" dedi.
-"EŞİMİN EUROVISION'A SEÇİLMEMESI İSABET OLDU"-
Mustafa Sandal, eşi Emina'nın bu yıl Eurovision Şarkı Yarışmasında Sırbistan'ı temsil etmek üzere seçilmemesiyle ilgili bir soruyu şöyle yanıtladı:
"Eşimin Eurovision'a kendi bestesi ve sözüyle gitmesini istiyordum. Goran Bregoviç Sırbistan'da üç farklı şarkı yaptı. O şarkı üç farklı sanatçı tarafından okundu ve o şarkılardan biri Eurovision'a gidiyor. Yarışma, Goran Bregoviç'in hangi şarkısının Eurovision'a gideceği üzerine kuruluydu.
Benim eşim de devlet televizyonunun prodüksiyon şirketinin sanatçısı olduğu için oradan bir baskı geldi. Benim eşim Eurovison'a gidecekse, kendi bestesi ve kendi sözleriyle gitmeli. Bence isabet oldu."

hbr7

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
5, basliyor, başlıyor, cekimi, mayista, mayısta, minarenin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Minare Seyra Dini Sözlük 0 24 Ağustos 2014 21:36
Yivli Minare Rhytia Dünya üzerindeki yerler ve tarihi mekanlar 0 09 Haziran 2012 18:30
Elele Mayıs Moda çekimi: ''köy,şehir,doğa,moda'' Dilara Ah Kadınlar 0 27 Mayıs 2010 00:55
Diş Çekimi ve Diş Çekimi Sonrası Yapılması Gerekenler AngeLus Ağız ve Diş Sağlığı 0 18 Kasım 2009 09:50