IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Şubat 2012, 15:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bu Hafta Vizyona 6 Yeni Film Giriyor





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Eşruhumun Eşzamanı
Şanal ve Işık Günseli'nin gerçek hayat hikayelerinden yola çıkan ve Türkiye'nin ilk kuantum filmi olma iddiasında olan filmin konusu şöyle: Yeryüzünden çok farklı ve uzak bir boyutta bütünlüğünü tamamlamış enerji dolu bir varlık çevresine ışık ve sevgi saçmaktadır. Bu varlığını dünyaya inip, sürdürmek ister. Fakat dünyada olup-biten kaos bu varlığı ikiye ayırır ve uzaklaştırır. Şimdi sevgi dolu her iki ruh birbirini eşini aramaktadır.


Güzel Günler Göreceğiz
48. Antalya Altın portakal Film Festivali'nde En iyi Film, En İyi Senaryo, En İyi Kurgu, ve En İyi Yardımcı Kadın oyuncu dallarında ödüllendirilen film 24 saatlik bir zaman diliminde İstanbul'da geçiyor. Hikaye, beş farklı karakterin - Cumali, Ali, Figen, İzzet ve Anna- kesişen yollarını anlatıyor ama hiç kimse bir diğerinin farkında değil, dolayısıyla da birbirlerinin hayatlarına müdahaleleri yok. Günün sonunda ise aslında insanların müdahale ettiği hayat ortaya çıkıyor.



Karanlıklar Ülkesi: Uyanış (Underworld: Awakening)
Karanlıklar Ülkesi (Underworld) serisinin dördüncü filminin konusu şöyle: Hapisten kurtulmayı başaran Selene, kendisini Vampirler'in ve Lycanlar'ın varlığını keşfeden insanların yaşadığı yeni bir dünyada bulur ve iki ölümsüz türün arasındaki savaş kaldığı yerden alevlenerek büyür.


Kevin Hakkında Konuşmalıyız (We Need to Talk About Kevin)
Eva'nın tüm kariyer planını bir kenara koyarak doğurduğu oğlu Kevin 15 yaşına geldiğindeyse lisedeki çete gruplarıyla takılmaya başlar ve hiç kimsenin hoş görmeyeceği olaylara karışır. Eva oğlunun hatalarından dolayı derin sorumluluk ve suçluluk duyarak, nerede yanlış yaptığını sorgulamaya başlar. Bu arada Kevin'in ayrıldığı babası ile yeniden iletişime geçmek durumundadır.
Özellikle Tilda Swinton'ın muhteşem performansıyla öne çıkan film aynı zamanda John C. Reilly'yi izleme fırsatı sunuyor.

Savaş Atı (War Horse)
İngiltere kırsalı ve Avrupa'da geçen film, I. Dünya Savaşı sırasında Albert'ın ve onun çok sevdiği atı Joey'in öyküsünü anlatıyor. Evcilleştirip eğittiği atının satılıp, savaşta sipere gönderilmesi iki dostu ayırsa da, yaşadıkları olaylar pek çok hayatı değiştirecek epik bir maceraya dönüşecektir. Arka planda savaşın olduğu ve Steven Spielberg'in yönetmenliğini yaptığı bu dostluk öyküsü, aslında serüven dolu uzun bir yol filmi.


Utanç (Shame)
Brandon 30'lu yaşlarında New York'ta yaşayan seks bağımlısı bir adamdır. Fakat asi kız kardeşi onun yanına taşınınca Brandon'ın hayatı da beklenmedik biçimde değişecektir. Zira kız kardeşi Sissy ikisinin de geçmişinden gelen acı dolu hatıraları da beraberinde getirecektir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
6, bu, film, giriyor, hafta, vizyona, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bu hafta 3 yeni film vizyona girecek PassioN Haber Arşivi 0 19 Ocak 2012 21:39
Bu hafta vizyona hangi filmler giriyor? Asimavi Sinema Dünyası 0 05 Eylül 2008 11:02
6 yeni film vizyona giriyor. Shoulder Kültür ve Sanat 0 23 Eylül 2006 12:27