IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Nisan 2013, 14:37   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
8 yeni film vizyonda




Yerli yapımlar 'Yabancı', 'Bahar İsyancıdır', korku gerilim türündeki 'Teksas Katliamı 3D', 'Kötü Ruh', aksiyon yapımları 'Geçit Yok', 'Suç Ortağı' ve animasyonlar 'Kayıp Balık Nemo 3D' ve 'Cesur Balık 2' vizyona girdi.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu hafta 2'si yerli 8 yeni film vizyona girdi.

YABANCI
Yönetmenliğini ve senaristliğini Filiz Alpgezmen'in yaptığı "Yabancı" izleyicilerle buluşuyor.
Dram türündeki filmde Sezin Akbaşoğulları, Caner Cindoruk, Serkan Keskin, Selen Uçer, Enginay Gültekin rol alıyor.
Filmde, babasının cenazesine katılmak için Paris'ten İstanbul'a gelen genç bir kadının hikayesi anlatılıyor.
1980 darbesi sonrası yurt dışına mecburen iltica eden bir anne-babanın kızı olan Özgür, Paris'te doğup büyümüş ve arada geçen 30 yıl boyunca Türkiye'yi ve İstanbul'u hiç görmemiş tanımamıştır. Annesi zaten o küçükken ölen Özgür'ü babası büyütmüştür fakat o da vefat eder. Ölüm haberiyle yıkılan Özgür babasından kalan bir mektubu bulunca çok etkilenir ve onun son arzusunu, ülkesine gömülme isteğini yerine getirmek için İstanbul yollarına düşer. Ama Türkiye'de hiç de hazırlıklı olmadığı sürprizlerle karşılaşacaktır.
Özgür bir başına olduğu bu topraklarda yardım almak için annesinin akrabalarına ulaşır. Ona destek olsalar da onlar da bürokrasiye karşı çaresiz kalırlar. Bu arada tanıştığı Ferhat vazgeçmemesi için Özgür’e destek olur, tüm olası yolları zorlar. Babasının akrabalarına ulaşması için Özgür'e yardımcı olur...

TEKSAS KATLİAMI 3D
"Teksas Katliamı 3D" filminin yönetmen koltuğunda John Luessenhop oturuyor.
Alexandra Daddario, Tania Raymonde, Thom Barry, Bill Moseley ve Shaun Sipos'un izleyici karşısına çıkacağı gerilim türündeki filmin senaryosunu Debra Sullivan, Stephen Susco ve Adam Marcus kaleme aldı.
ABD yapımı filmin konusu şöyle: "Uzun zaman önce Teksas'ta küçük bir kasabada beş gencin başına bir felaket geldi. Korku ve dehşetin o gün gördükleri kadarını tahmin bile edemezlerdi. İçlerinden sadece biri hikayeyi anlatmak için kaçabilecekti ve onun sağ kalışı bu tarifsiz dehşete görünürde son verecek bir olaylar zincirini tetikleyecekti. Az sayıda insanın bildiği, kurtulan bir kişi daha olduğuydu. Bir bebek bu delilikten saklanmış, o gün olanlardan ve kökeninden habersiz büyümüştü. Yıllar sonra, bir yetişkin olan Heather Miller hiç bilmediği bir büyükanneden kalan mirasını almak için doğduğu yere çağrılır. Heather, arkadaşları Nikki, Ryan ve Kenny eşliğinde Teksas'a doğru hareket eder..."

KÖTÜ RUH
Yönetmenliğini Fede Alvarez'in yaptığı "Kötü Ruh" filminde, Shiloh Fernandez, Jessica Lucas, Lou Taylor Pucci, Jane Levy, Elizabeth Blackmore oynuyor.
Korku türündeki ABD yapımı filmde, 20'li yaşlarda 5 arkadaşın bir kulübede kapalı kalması sonucu yaşadıkları olaylar izlenebilecek.
'Ölümün Kitabı' isimli bir kitabın içinde yazanlar beş arkadaşı birden adım adım dehşete ve ölüme sürükleyecektir...
GEÇİT YOK
Aksiyon-gerilim türündeki "Geçit Yok" filminde, Arnold Schwarzenegger, Forest Whitaker, Peter Stormare, Jaimie Alexander, Johnny Knoxville izleyici karşısına çıkacak.
Yönetmen koltuğunda Jee-Woon Kim'in oturduğu filmin senaryosu Jeffrey Nachmanoff ve Andrew Knauer imzası taşıyor.
Filmde, sınır bölgesinde şeriflik yapan Owens'ın karşısına uyuşturucu kaçakçılığı yapan ve polislerce aranan bir uyuşturucu çetesi liderinin çıkmasıyla yaşanan gelişmeler anlatılıyor.

SUÇ ORTAĞI
Simon West'in yönettiği "Suç Ortağı" filminde, Nicolas Cage, Josh Lucas, Danny Huston, Mark Valley, Sami Gayle rol alıyor.
Senaryosunu David Guggenheim'ın kaleme aldığı film, banka soygunu sırasında ihanete uğrayarak 8 yıl hapis yatan soyguncunun hikayesiyle başlıyor.
Aksiyon türündeki filmde, soyguncunun, hapisten çıktıktan sonra sabıkalı geçmişini geride bırakıp uzun suredir görmediği kızıyla ilişkisini düzeltmeye çalışması konu ediliyor.

KAYIP BALIK NEMO 3D
Animasyon türündeki 3 boyutlu "Kayıp Balık Nemo 3D" filmi, çocukları salonlara çekmeyi hedefliyor.
Yönetmenliğini Andrew Stanton ve Lee Unkrich'in üstlendiği filmin seslendirmelerini Eric Bana, Geoffrey Rush, Willem Dafoe, Ayça Bingöl, Ellen DeGeneres yaptı.
Senaryosunu Andrew Stanton, Bob Peterson ve David Reynolds'ın yazdığı filmin konusu şöyle:
"Dünyaya gelir gelmez annesini kaybeden Nemo babası tarafından büyütülmektedir. Artık İlkokul çağına geldiğinde babasının ilgisinden sıkılmaya başlar. Bir süzgeci küçük olduğu için babası okyanusta yüzmeyi Nemo' ya yasaklamıştır. Bir gün Nemo, okyanusta yüzebileceğini ve o sırada yüzeyde duran cisme dokunabileceğini zanneder ve kendini bir anda bir insanın ellerinde bulur. Oğlunun insanlar tarafından yakalanıp götürüldüğünü gören babası, çok kararlıdır ne olursa olsun Nemo'yu bulacak ve eve geri getirecektir. Ancak okyanus sandığından çok daha tehlikelidir."
CESUR BALIK 2
Senaryosunu Chris Denk ve Johnny Hartmann'ın yazdığı 3 boyutlu animasyon türündeki "Cesur Balık 2" filminin yönetmenliğini Mark A.Z. Dippe yaptı.
Seslendirmelerini Rob Schneider, Drake Bell, Jamie Kennedy, Frankie Jonas, Busy Philipps üstlendiği filmde, köpekbalıkları tarafından kaçırılan arkadaşlarını kurtarmak için yola çıkan "Pi" ve "Junior"ın başından geçenler konu ediliyor.
BAHAR İSYANCIDIR
Yönetmen Selma Köksal F Tipi cezaevini protesto eden, hükümeti eleştiren, kayıp oğullarını arayan annelerin dertlerini, adalet arayışlarını bir tiyatro grubunun çaresizliği üzerinden ortaya koymaya çalışıyor.
Filmin başında karakterleri, Ahmet Kutlar’ın öykülerinden oluşturdukları bir oyun üzerinde çalışırken görüyoruz. Daha sonra filmin asıl merak uyandıran bölümünde ise bu grup Kafka öyküleri üzerinde çalışıyor. Grubun tüm çıkmazları yaşadıkları hayata bakışları hayattan beklentileri bu Kafka öyküleriyle paralel şekilde ilerliyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
8, film, vizyonda, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
5 yeni film vizyonda Tufan Sinema Dünyası 1 08 Aralık 2012 21:09
5 yeni film vizyonda Sevda Sinema Dünyası 0 21 Ekim 2012 09:34
8 yeni film vizyonda PassioN Kültür ve Sanat 0 27 Nisan 2012 21:54
3 Yeni Film Vizyonda.. Düş Kültür ve Sanat 0 02 Eylül 2011 00:02
4 yeni film vizyonda Feronia Sinema Dünyası 0 01 Ocak 2010 14:56