IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Nisan 2013, 22:18   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Haftanın Filmleri




Bu hafta vizyonda değişik türlerde dört adet Türk Filmi sinemaseverlerle buluşacak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Lanetli Kan

Stoker
Başrollerini; Nicole Kidman, Lucas Till, Mia Wasikowska, Matthew Goode ve Dermot Mulroney’in paylaştığı film gizemli ve korku dolu sahneleriyle 26 Nisan’da vizyona girecek.
Yönetmen koltuğunda; Chan-Wook Park oturuyor.
Film Özeti: “Dracula”dan esinlenilen filmde “India” adlı bir kızı ve annesini, babası öldükten sonra “esrarengiz bir adam” olan amcası ziyarete geliyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Büyük Umutlar

Great Expectations
Başrollerini; Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes, Robbie Coltrane, Jason Flemyng ve Jessie Cave’in bulunduğu film dramatik sahneleriyle 26 Nisan’da vizyonda olacak.
Yönetmen koltuğunda; Mike Newell bulunuyor.
Film Özeti: Yetim olarak büyümüş Pip’in bir gün kimsenin bilmediği biri tarafından gelen yardımlarıyla beyefendi oluşunun hikayesi. Charles Dickens’ın ünlü eserinden uyarlanan filmin baş rollerinde Helena Boham Carter, Ralph Fiennes ve Jeremy Irvine oynuyor.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İntikam Benim
Dead Man Down
Başrollerini;Colin Farrell, Terrence Howard, Noomi Rapace, Dominic Cooper ve Isabelle Huppert paylaşıyor. Aksiyon dolu sahneleriyle 26 Nisan’da vizyonda olacak.
Yönetmen koltuğunda Niels Arden Oplev yer alıyor.
Filmin Özeti: Victor (Colin Farrell) patronu yüzünden ölen karısı ve kızının intikamını almaya çalışan, New York’un yeraltı suç örgütü liderinin sağ kolu olan cesur bir infazcıdır. Patronu gizemli bir katil tarafından tehdit edilince, Victor da detektifliğe soyunur. Bu sırada eski kurbanlardan biri olan Beatrice (Noomi Rapace) ise Victor’u baştan çıkarmaya ve ona şantaj yapmaya çalışır. Beatrice ile Victor’ın aralarındaki kimya onları şiddetli sonuçlara yol açan öç almaya sürükler.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Acı Reçete

Side Effects
Başrollerini; Jude Law, Catherine Zeta-Jones, Channing Tatum, Rooney Mara ve Vinessa Shaw’ın paylaştığı film gerilim sahneleriyle 26 Nisan’da vizyonda.
Yönetmen koltuğunda ise; Steven Soderbergh yer alıyor.
Filmin Özeti: Emily Hawkins, kocası hapse girdikten sonra depresyon ve anksiyete belirtileriyle boğuşmakta olan sorunlu bir kadındır. Kocasının hapisten çıkmasına az kalmıştır ve bu esnada psikiyatrları var gücüyle genç kadını iyileştirmeye çalışır. İlaçların sayesinde yaşamaya çalışan kadın için doktoruyla arasında başlayan ilişki sonrasında işler iyiden iyiye zorlaşacaktır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Çocuklar

Djeca
Bosna-Hersek yapımı olan filmin başrollerini; Aida Begic, Marija Pikic, Nikola Duricko ve Stasa Dukic paylaşıyor. Film dram sahneleriyşe 26 Nisan’da vizyonda olacak.
Filmin yönetmen koltuğunda ise; Ismir Gagula oturuyor.
Filmin Özeti: 1990-95 yılları arasında Saraybosna kuşatması sırasında yetim kalan 23 yaşındaki Rahima, ergenlik çağındaki kardeşi Nedim’in velayetini elinde tutmaya çalışır. Aksi halde Nedim, ya yetimhaneye ya da çocuklara yasadışı işler yaptıran suç örgütlerinin eline düşecektir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kuma

Başrollerini; Begüm Akkaya, Vedat Erincin, Nihal G. Koldaş, Murathan Muslu’nun paylaştığı film dramatik sahneleriyle 26 Nisan’da sinemaseverlerle buluşacak.
Filmin yönetmen koltuğunda ise; Umut Dağ yer alıyor.
Filmin Özeti: İç Anadolu’nun bir köyünde yaşayan Ayşe, gelin olarak biraz uzaklara, Avusturya’nın başkenti Viyana’ya gider… Ailenin annesi Fatma, üzerine kuma getirilmesine razıdır, hatta bu onun fikridir, zira pençesine yakalandığı kansere yenik düştüğü anda eşinin ve çocuklarının emin ellerde olduğunu bilmek ister. Fakat ailenin iki kızı, neredeyse kendileri ile yaşıt olan kumayı kabullenmeye yanaşmazlar. Fakat kısa bir süre sonra, beklenmedik bir gelişme, ailenin tüm dengelerini alt üst eder.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yük

Başrollerini; Tülin Özen, Nadir Sarıbacak, Tansu Biçer, Sinan Demirer ve Suzan Genç paylaşıyor. Bir dram filmi olan Yük 26 Nisan’da vizyonda olacak.
Filmin yönetmen koltuğunda; Erden Kıral yer alıyor.
Filmin Özeti: Cemal işlediği cinayet sonrası bir madene kaçıp, ölüm korkusu ile saklanır. Peşinde onu kovalayan bir başka adamsa ‘öldürmekten’ korkmaktadır. Bu iki adamın ortak noktası ise Zeynep adlı bir kadındır. Aslında Cemal ile evli olan Zeynep, bundan seneler önce Cumali adlı bir adamla tutkulu bir ilişki yaşar ama Cumali de evli ve çocukludur.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hile Yolu

Başrollerini; Murat Şen, Ozan Bilen, Mazlum Kiper, Ali Savaşçı ve Serkan Yakan paylaşıyor. Film 26 Nisan’da vizyonda olacak.
Yönetmen koltuğunda ise; Ersin Kana yer alıyor.
Filmin Özeti: Şubat 2009… Bir dükkan kilisenin önünde bekleyen Korhan ve Murat… Azınlıklara ve gayri müslimlere yönelik cinayetler işleyen suç hücresinin iki üyesi. Bir yanda artan Ergenekon operasyonları ve sonuçlarından duydukları kaygı…
Murat işi kazasız belasız atlatıp alacakları parayı düşünürken, Korhan kilisenin papazını vuracak olan Kofik’in bu işi beceremeyeceğinden endişeli. Her ikisi de biliyor ki operasyonun ucu er geç onlara dokunacak. Hücrenin bir başka üyesi Şeyhmus’un ihaneti korkularını gerçeğe dönüştürür. Şeyhmus, suç örgütünün lideri Paşa’ya ait bir harddisk çalar. Harddiskin içindekiler, yeni bir operasyon dalgasına sebep olacak kadar önemlidir. Hem polis hem de Paşa harddiskin peşindedir. Korhan ve Murat’ın yeni görevi bu harddiski geri almaktır. Korhan ve Murat harddiski geri alır fakat bu operasyon beklendiği kadar sessiz sonuçlanmayacaktır. Harddiskin içinde yer alanlar ikilinin hayatlarındaki dengeyi geri döndürülemez biçimde bozacaktır. Harddiskin içinde yer alan bir dosya 2007′nin 19 Ocak’ında ne olduğuyla ilişkilidir. Hrant Dink’in öldürüldüğü gün ne olmuştu?

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
(Q)üfür

Filmi başrollerini; Ayşen Gruda, Leyla Bilginel, Havin Funda Saç, Ahmet Satılmış ve Sinan Benger’in yer aldığı komedi filmi, 26 Nisan’da vizyonda olacak.
Yönetmen koltuğunda ise; : Gani Rüzgar Şavata ve Mustafa Delazi yer alıyor.
Filmin Özeti: Sermayeleri din üzerinde olan umut tacirlerinin lideri Limon Hoca ölmüştür. Ticari çarkın zarar görmesini engellemek isteyen baş mürit Maşallah ve cemaatin diğer üyeleri, Limon Hoca nın yıllardır kayıp olan mecnun oğlu Usko yu bir an önce bulup başa geçirmek için kolları sıvarlar. Diğer taraftan birbirlerine aşık iki gencin yolları da dergâhla kesişecektir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
filmleri, haftanın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Haftanın filmleri (16.02.12) Zen Sinema Dünyası 0 16 Şubat 2012 18:14
Cem Yılmaz Filmleri SeytaninOrkestrasi Sinema Dünyası 3 11 Ocak 2012 22:39
Haftanın Filmleri (25 Kasım 2011 - 1 Aralık 2011) Lucifer Sinema Dünyası 0 26 Kasım 2011 11:06
Haftanın filmleri.. Lucifer Sinema Dünyası 0 01 Nisan 2010 21:37
Haftanın filmleri... Lucifer Kültür ve Sanat 0 25 Şubat 2010 23:54