IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sinema Dünyası (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/)
-   -   Kırmızıgül, Beyaz Melekle Spielberg'in izinde... (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/55311-kirmizigul-beyaz-melekle-spielbergin-izinde.html)

CleanBlue 24 Nisan 2008 14:45

Kırmızıgül, Beyaz Melekle Spielberg'in izinde...
 
Kırmızıgül, Spielberg'in izinde...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Mahsun Kırmızıgül tarafından yazılıp yönetilen Beyaz Melek 41. Uluslararası Houston Film Festivali'nde "En İyi Yönetmen" dalında Jüri Özel Ödülü'nü aldı.

İlk kez bir türk filminin katıldığı festivalde Beyaz Melek, En İyi Uluslararası Yabancı Film, Kırmızıgül ise En İyi Yönetmen-Jüri Özel Ödülü'nü kazandı. Daha önce Steven Spielberg, George Lucas, Oliver Stone ve David Lynch gibi usta yönetmenlerin ilk ödüllerini aldığı 41. Uluslararası Houston Film Festivali'ne Beyaz Melek damga vurdu. Seçilen 52 filmin içinden jürinin değerlendirmesi sonucunda İyi Uluslararası Yabancı Film ödülünü alan Beyaz Melek, Mahsun Kırmızıgül'ün ilk yönetmenlik deneyimi olma özelliğini taşıyor.

Geçtiğimiz haftasonu gerçekleşen ödül töreninde Festival Başkanı Hunter Todd "Bu festival dünya sinemalarında önemli yere sahip olan yönetmenlere ilk ödüllerini veren önemli bir organizasyondur. Son dönemlerde izlediğim en vurucu film olan Beyaz Melek’in yönetmeni Mahsun Kırmızıgül'e de aynı şansı getireceğine inanıyorum." dedi


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:29.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net