IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sinema Dünyası (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/)
-   -   Özür Dilerim Filmine Otizmli Çocuklar Yararına Özel Gösterim (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/558760-ozur-dilerim-filmine-otizmli-cocuklar-yararina-ozel-gosterim.html)

Violent 25 Aralık 2013 20:24

Özür Dilerim Filmine Otizmli Çocuklar Yararına Özel Gösterim
 
Geçtiğimiz Cuma günü vizyona giren ve başrolünde başarılı oyuncu Güven Kıraç'ın bulunduğu Özür Dilerim filmi özel bir gösterim gerçekleştirdi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yönetmenliğini ve senaristliğini Cemil Ağacıkoğlu'nun yaptığı Özür Dilerim filmi gala yerine özel bir gösterim ile vizyona merhaba dedi. Feriye Sineması'nda Tohum Otizm Vakfı yararına yapılan ve elde edilen gelirin vakfa bağışlandığı özel gösterime Erkan Can, Meltem Cumbul, Ceyda Düvenci, Mehmet Günsür, Azra Akın, Demet Evgar ve Janset gibi isimler katıldı.

Gösterimin ardından film ekibi ile birlikte konuşan ve başta Güven Kıraç olmak üzere tüm film ekibini tebrik eden vakfın kurucu başkanı Mine Narin, Türkiye'de yaklaşık olarak 863 bin otizmli birey olduğunu, bunların 283 bininin çocuk olduğu ve sadece 7 bininin eğitim alabildiğini dile getirirken, Özür Dilerim filminin otizmli bireyleri yaşadıkları zorlukları çok gerçekçi ve başarılı bir şekilde ortaya koyduğunu belirtti.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:44.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net