IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Nisan 2014, 23:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
One Love'ın yeni sürprizleri:




“One Love Festival 13 ile Birlikte Hayata” heyecanla beklenen konuklarını açıklamaya devam ediyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Pozitif Live tarafından 14-15 Haziran’da Parkorman’da gerçekleştirilecek festivalin yeni isimleri; dans pistlerini kasıp kavuran Basement Jaxx, elektronik müzikte fırtınalar estiren Moderat müzik dünyasının en gizemli isimlerinden [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Skills ve derin tınılara hükmeden Modeselektor oldu.

Türkiye’nin en uzun soluklu şehir festivali “One Love Festival 13 ile Birlikte Hayata”nın açıklanan yeni konukları; kendi çılgın müzik zevklerini yansıtan plaklar doldurmak ve çılgın partiler vermek amacıyla yola çıkan Basement Jaxx, ninja kılığına bürünerek gerçek kimliğiyle ilgili tüm detayları sır gibi saklayan Jaguar Skills, elektronik müzik dünyasında fırtınalar estiren Moderat ve festival sahnelerinin aranan ikilisi Modeselektor muhteşem DJ setleri ile sahne alacak. One Love Festival 13 ile Birlikte Hayata sahnesine Türkiye’den renk katacak gruplar ise eğlenceli ve heyecan verici tarzıyla Bubituzak ile enerjik sahne performansı ve akılda kalan şarkılarıyla Yüzyüzeyken Konuşuruz...

İlk albümü “Remedy” 1999’da yayınlanan, reggae, punk, funk, latin ve techno gibi pek çok farklı türü rahatça buluşturabilen, altı albümüyle elektronik dans müziği alemini kasıp kavuran Basement Jaxx kesinlikle festival sahnesini sallayacak. DJ’liğe [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’daki Dream Bags Jaguar Shoes adlı klüpte başlayan, tarzdan tarza atlayan mixtape’leri ve Drum&Bass, Dubstep, Hip-Hop odaklı canlı şovlarıyla dikkatleri üzerine çeken Jaguar Skills’in de, Ninja kılığına büründüğü gizemli sahnesiyle, unutulmaz bir performansa imza atacağı aşikar.

Festivalcilerle buluşacak bir diğer isim de, dudak uçuklatan bas tınıları ve şehvetli melodilerin zıt birlikteliğiyle büyüleyeci bir festival deneyimi yaşatacak olan, Modeselektor’den Gernot Bronsert ve Sebastian Szary’ın, Apparat adıyla tanınan Berlinli müzisyen Sascha Ring ile bir araya geldiği Moderat. Derin tınılara hükmeden, “Hello Mom!” ve “Happy Birthday!” albümleriyle dünya çapında başarıya ulaşan, festival sahnelerinin aranan ekiplerinden Modeselektor de müzikseverleri coşturacak isimlerden biri...

“One Love Festival 13 ile Birlikte Hayata”nın geçtiğimiz günlerde açıklanan ilk isimleri, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’nun uluslararası düzeydeki ilk yıldızı, “Suriyeli Techno” tanımıyla özdeşleşen Omar Souleyman, üretkenliğiyle elektronik müzik dünyasının en önemli isimlerinden biri haline gelen Bonobo, sıradışı ses rengi ve aykırı sözlerle bezeli elektronik parçalarıyla synth-pop'un yeni kraliçesi olma yolunda ilerleyen MØ ve dinleyenleri bir rüyadaymış gibi hissettiren sesiyle Oh Land olmuştu.

Festival coşkusunu doyasıya yaşamak isteyen müzikseverler, 24 Mart - 9 Nisan tarihleri arasındaki avanajlı ön satış döneminde, 2 günü kapsayan kombine biletleri sadece 90 TL’ye [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üzerinden satın alabilecekler. Kombine biletlerin 9 Nisan’dan sonraki satış fiyatı ise 130 TL olacak.

Bugüne kadar [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Pilsen sponsorluğundaki 12 yılında; 175 binden fazla müzikseveri, 80’den fazla grubu, 1.500’den fazla sanatçıyı ağırlayan, sıcak yaz günlerinin gelenekselleşen habercisi “One Love Festival ile Birlikte Hayata”nın sürprizleri önümüzdeki günlerde de devam edecek. İki gün boyunca kaliteli müziğin yanı sıra güneşe, doğaya, geceye ve eğlenceye doyacak festivalciler, tüm gün sürecek aktivitelerle keyifli bir hafta sonu yaşayacak.





__________________
Geçmiş daima unutulur Rimbaud!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
loveın, sürprizleri, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Love Rain Avatarları - Love Rain Gifleri - Love Rain İmzaları Ezgi Avatar ve Smiley 0 11 Ağustos 2013 23:15
Love Love Batıyor Görünümlü Tekne Afrodit Denizcilik 1 30 Mayıs 2012 21:11