IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sinema Dünyası (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/)
-   -   Tut Sözünü Filminden İlk Afiş İle Beraber Vizyon Tarihi Değişikliği Geldi (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/630918-tut-sozunu-filminden-ilk-afis-ile-beraber-vizyon-tarihi-degisikligi-geldi.html)

Violent 21 Ekim 2014 09:39

Tut Sözünü Filminden İlk Afiş İle Beraber Vizyon Tarihi Değişikliği Geldi
 
Fantastik komedi türündeki Tut Sözünü filminin ilk afişi yayınladı ve vizyon tarihi 7 Kasım'dan, 21 Kasım'a ertelendi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Eylül ayında çekimleri tamamlanan Tut Sözünü adlı sinema filminin vizyon tarihi 7 Kasım'dan, 21 Kasım'a ertelendi. Erteleme haberiyle birlikte filmin ilk afişi de sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Yönetmenliğini, Labirent, Senin Hikayen ve Karaoğlan gibi filmlerde çalışan Oğuz Çelik üstleniyor. Çelik'in ilk yönetmenlik denemesi olan filmde Kudret Sabancı ve Aytaç Ağırlar gibi isimler danışmanlık görevini üstlendiler.

Kemal Uçar, Giray Altınok, Ayla Algan, Demet Özdemir, Sadık Gürbüz,Zafer Algöz, Burak Serdar Şanal, Erkan Can, Çağdaş Onur Öztürk, Eylül Öztürk,Mehmet Özgür, Bemrah Elçiboğa, Durul Bazan, Cansu Diktaş, Eda Akkaya ve İsmail Demirci gibi oldukça kalabalık bir oyuncu kadrosuna sahip olan film, Yalçın ve Bahadır adlı iki arkadaşın garip ve komik hikayesini anlatıyor.

Çok iki arkadaş olan Yalçın ve Bahadır'ın arkadaşlıkları, Yalçın'ın beklenmedik ölümüyle son bulur. Yalçın'ın ölümünden sonra altüst olan Bahadır'ın bir gün kapısı çalar; Yalçın'ın hayaleti Bahadır'ın yanına gelmiştir. Yalçın'ın hayaletinin yanında bir de, Bernardo adında İtalyan bir trapezci vardır. Yalçın tutmadığı bir söz yüzünden öbür tarafa geçiş yapamamış ve arafta kalmıştır. Bu sözü yerine getirebilmesi için de ona yardım edebeilecek tek kişi yakın dostu Bahadır'dır...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alıntı.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:24.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net