IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sinema Dünyası (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/)
-   -   Tarihin en önemli görevi: Interstellar (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/638083-tarihin-en-onemli-gorevi-interstellar.html)

Deep 02 Kasım 2014 17:34

Tarihin en önemli görevi: Interstellar
 
Vaktimiz sona yaklaşırken, bir kaşifler takımı insanlık tarihindeki en önemli görevi üstlenir...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Tanınmış sinemacı Christopher Nolan ("The Dark Knight" filmleri, "Inception/Başlangıç") "Interstellar/Yıldızlararası"nda uluslararası bir oyuncu kadrosuyla çalıştı. Dünya üzerindeki vaktimiz sona yaklaşırken, bir kaşifler takımı insanlık tarihindeki en önemli görevi üstlenir: İnsanoğlunun yıldızlar arasında bir geleceğinin olup olmadığını görmek üzere bu galaksinin ötesine yolculuk.

"Interstellar/Yıldızlararası"nın başrollerini Oscar ödüllü Matthew McConaughey ("Dallas Buyers Club"), Oscar ödüllü Anne Hathaway ("Les Misérables"), Oscar adayı Jessica Chastain ("Zero Dark Thirty"), Bill Irwin ("Rachel Getting Married"), Oscar ödüllü Ellen Burstyn ("Alice Doesn't Live Here Anymore"), Oscar adayı John Lithgow ("The World According to Garp", "Terms of Endearment") ve Oscar ödüllü Michael Caine ("The Cider House Rules") paylaşıyor. Ana oyuncu kadrosunda, ayrıca, Casey Affleck, Wes Bentley, Bill Irwin, Mackenzie Foy, Topher Grace ve David Gyasi de yer alıyor.

Christopher Nolan'ın yönettiği filmi Jonathan Nolan ve Christopher Nolan yazdılar. "Interstellar/Yıldızlararası"nın yapımcılığını Emma Thomas, Christopher Nolan ve Lynda Obst; yönetici yapımcılığını ise Jordan Goldberg, Jake Myers, Kip Thorne ve Thomas Tull üstlendiler.

Nolan'ın kamera arkası yaratıcı ekibi şu isimlerden oluşuyor: Görüntü yönetiminde Hoyte van Hoytema ("Her"); yapım tasarımında, Oscar adayı Nathan Crowley ("The Dark Knight"); kurguda, Oscar adayı Lee Smith ("The Dark Knight"); ve kostüm tasarımında Oscar adayı Mary Zophres ("True Grit"). Filmin müziğini Oscar ödüllü Hans Zimmer ("The Dark Knight" üçlemesi, "The Lion King") besteledi. Oscar ödüllü Paul Franklin ("Inception") görsel efektler amirliğini ve Scott Fisher da ("The Dark Knight Rises") özel efektler amirliğini üstlendi.

Warner Bros. Pictures ve Paramount Pictures, Legendary Pictures işbirliğiyle, bir Syncopy/Lynda Obst Productions yapımı olan Christopher Nolan filmi "Interstellar/Yıldızlararası"nı sunar.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:31.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net