IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sinema Dünyası (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/)
-   -   Marvel Başkanı, Bazı Karakterlerin Avengers: Infinity War’da Neden Ölmediğini Açıkladı (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/798048-marvel-baskani-bazi-karakterlerin-avengers-infinity-war-da-neden-olmedigini-acikladi.html)

UzmaN 27 Haziran 2018 15:26

Marvel Başkanı, Bazı Karakterlerin Avengers: Infinity War’da Neden Ölmediğini Açıkladı
 
10 yıldır milyonlarca insanı peşinden sürükleyen Marvel Sinematik Evreni kahramanlarının karşılarında kötülerin efendisi Thanos’u buldukları Avengers: Infinity War hikayesinin sırrı çözülmeye devam ediyor. Marvel’in patronu Kevin Fegie, ciddi bir zayiat veren Avengers ekibiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Bu içerik, Avengers: Infinity War için spoiler içermektedir.

Marvel Sinematik Evreni’nde ilk bölümün sonuna yaklaştığımız Avengers: Infinity War filmiyle, aslında yıllardır izlediğimiz kahramanların o kadar da güçlü olmadıklarını anladık. Thanos, emelleri uğruna tek parmak şıklatmasıyla evrendeki canlı yaşamanın yarısına son verdiğinde bazı kahramanlarımız da kül olup havaya uçtular. Dramatik bir şekilde sonlanan ilk filmin ardından hikayenin devamı fazlasıyla merak ediliyor.

Hayatta kalan kahramanların hepsi, aslında ilk Avengers filmiyle gördüğümüz orijinal ekibin üyeleriydi. Marvel başkanı Kevin Feige ise bu kahramanlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Önümüzdeki yıl çıkacak 4. Avengers filminin gerçek anlamda bir sonuca ulaşacağını söyleyen Feige, kesin bir dille Avengers döneminin sonlanacağını bir kez daha doğruladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Feige, “10 yıl süren ve genellikle bu tür serilerde bulunmayan ekstra bir Avengers 4 ile sonlanan bir hikaye düşünüyorum. Lütfen hayatta kalan ekibin orijinal Avengers olduğunu unutmayın” diyor.

Infinity War sonunda Hawkeye hariç -ki zaten filmde görmüyorduk- diğer orijinal Avengers üyelerinin hayatta kalmaları, ciddi bir sonun işareti, yeni bir sinematik hikayenin de başlangıcına işaret ediyordu. Feige’nin açıklamalarından Hawkeye’ın hayatta kalacağını kesin bir şekilde anlayabiliyoruz. Kendisinin nerede olduğu, filmin senaryosu hakkında ciddi bir açıklama olduğu için sır gibi saklanıyor.

2019’un Temmuz ayında vizyona girmesi planlanan yeni Spider Man filmi Far From Home, ve 2020 yılında izleyeceğimiz Guardians of Galaxy 3, zaten halihazırda ölümünü izlediğimiz bazı karakterlerin hayatta kalanlar tarafından geri getirileceklerini doğruluyor. Bu aşamadan sonra gözler, muhtemelen 4. Avengers filminden sonra duyurulacak 2020 ve 2022 arasındaki diğer filmlere dönüyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Disney CEO’su Bob Iger, Kevin Feige’nin açıklamalarını biraz daha öteye taşıyıp, hayatta kalan kahramanların Avengers ekibinden fazlasını içerecek yeni bir hikayeye yelken açacağımızı doğruluyor. Bu açıklamanın Disney CEO’sundan gelmesi, diğer Marvel karakterleri olan Fantastik 4’lü ve X-Men gibi hikayelerin de bir arada olacağını gündeme getiriyor.

Captain America’ya hayat veren Chris Evans’ın artık Marvel’den emekli olacağını düşünürsek, yeni hikayede gerçekten de yıkıcı etkilere sahip olan dönüm noktaları izleyeceğiz. Buradan hareketle 4. Avengers filmiyle bazı karakterlerin gerçekten öleceğini, havaya uçuşan karakterlerin de geri döneceğini net bir şekilde anlıyoruz.

Kalemzede 27 Haziran 2018 15:31

Cevap: Marvel Başkanı, Bazı Karakterlerin Avengers: Infinity War’da Neden Ölmediğini Açıkladı
 
Yaşasın Iron Man, Yaşasın Robert Downey Jr. diyorum.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:43.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net