IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sinema Dünyası (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/)
-   -   Çocukluğumuzun Kahramanı Robocop'un Devam Filmi Geleceği Duyuruldu (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/798947-cocuklugumuzun-kahramani-robocopun-devam-filmi-gelecegi-duyuruldu.html)

UzmaN 12 Temmuz 2018 08:54

Çocukluğumuzun Kahramanı Robocop'un Devam Filmi Geleceği Duyuruldu
 
2014 yılında çekilen RoboCop filminde yaşanan hayal kırıklıkları sonrasında yepyeni bir devam filmi çekileceği duyuruldu. Çok başarılı isimler tarafından çekilecek filmden beklentiler şimdiden oldukça yüksek.

Evet yanlış duymadınız, yeni bir RoboCop filmi geliyor. District 9’un yönetmeni Neill Blomkamp, Paul Verhoeven tarafından 1987 yılında çekilmiş ilk RoboCop filminin devamı niteliğinde yepyeni bir film çekiyor. Çekilecek yeni filmin, 2014 yapımı RoboCop filminin senaryosu ile de uzaktan yakından ilgisi olmayacak. RoboCop Returns adı ile vizyona girecek film için Justin Rhodes, orijinal film senaryosunu yazan Ed Neumeier ve Michael Miner'ın senaryolarını yeniden yazıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Çift, orijinal filmi yazdıktan sonra devam filmi için bir senaryo daha yazdı ancak Verhoeven’in bunu yapma konusundaki ilgisizliğinden dolayı hiçbir zaman film çekilemedi. Filmin hikayesi ile alakalı olmayan 2 devam filmi ve 2014 yılında yeni bir Robocop filmi çekildi. Hikayeye hayat veren Neumeier, verdiği demeçte: " Michael ve ben bir taslak hazırladık ve Barbados'ta bir röportaj verdik ve bence okuyan tek kişi Neill Blomkamp oldu ve bunu o harekete geçirdi ”dedi.

Çekilecek yeni filmin konusu ile ilgili, anarşinin hüküm sürdüğü ve Detroit'in kaderinin RoboCop'un suç ve yolsuzlukla savaşmak için geri dönüşü ile değişeceği söyleniyor. Ancak, bunun doğrudan hikayenin sonu mu yoksa yeni bir hikayenin başlangıcı mı olduğu bilinmiyor. Fakat görüşler her iki türde senaryo yazılacağı konusunda yoğunlaşıyor. Filmin 1990 ve 1993 yıllarında iki farklı devam filmi çekildi ve 2014 yılında 100 milyon dolar harcanan yeni bir RoboCop filmi çekildi fakat beklenen gişe rekorlarını kıramadı. Umuyoruz bu yeni film hem hikaye hem de gişe anlamında tüm beklentileri karşılar.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:09.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net