IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Temmuz 2018, 08:48   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Guardians of the Galaxy'nin Yönetmeni Kovuldu




James Gunn'ın, geçmişte Twitter üzerinden paylaştığı pedofili içerikli twitleri sebebiyle Marvel ile ilişiği kesildi.

Pedofili, tüm dünyada oldukça yaygın ve ne yazık ki çözümü de kolay değil. Psikoloji biliminin bir hastalık olarak değerlendirdiği ve literatürde de bu şekilde yer alan pedofili, en temel tanımıyla yetişkin bir bireyin çocuk bedenini ve kimliğini cinsel olarak çekici bulmasıyla ilgili psikoseksüel hastalığa verilen ad. Ancak yine ne yazık ki toplum, pedofiliyi bu şekilde değerlendirmiyor ve bu kişilerin 'tedavi'den bir haber olmaları ve sapkınca yaşamaya devam etmeleri pek çok acı olaya sebebiyet veriyor.

Son dönemde ülkemizde de sıkça gündeme gelen istismar vakalarıyla birlikte yeniden konuşulmaya başlanan pedofili, yalnızca 'eylem' gerektiren bir davranış değildir. Pedofili içerikli söylemler de kabul edilemez ve bu tür söylemlerde her ne amaçla olursa olsun kesinlikle bulunulmamalıdır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Marvel'in Guardians of the Galaxy serisinin yönetmeni James Gunn da geçmişte -üstelik de Twitter hesabından- pedofili içerikli gönderiler paylaşmış. Sayısı hayli fazla olan bu paylaşımlar, pek çok mecrada 'şaka olarak' denilerek yumuşatılmaya çalışılsa da üç yaşında bir çocuğu konu alan cinsel içerikli hiçbir paylaşım şaka dahi olmamalıdır. Tam olarak da bu sebepten Marvel, yönetmenle yollarını ayırmış ve Guardians of the Galaxy'nin sonraki filminde ya da herhangi bir Marvel yapımında yönetmen artık yer almayacak.

James Gunn'ın söz konusu twitlerinde 'küçük bir çocuk bana dokunduğunda hoşuma gidiyor', 'küçük bir çocuğun karşısında mastürbasyon yapmak' 'bir bebek ve üç adamın seks yapması' gibi iğrenç ifadeler yer alıyor.

Son dönemde özellikle sinema sektörü, taciz ve cinsel istismar vakaları konusunda hassaslaşmaya ve gerekn tepkiyi -her ne kadar çok geç olsa da- göstermeye başladı. Bu yüzden de muhtemelen James Gunn artık bir yönetmen olarak fazla iş yapamayacak. Yine Twitter hesabından açıklama yaparak 'özür dileyen' yönetmen, artık eskisi gibi olmadığını ve daha dikkatli olacağını söylese de muhtemelen artık affedilmesi hayli zor.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
~

Çok güzel gözlere, kaşlara sahip olman gerekmez.

Yüzüme bakacak kadar, yüzün olsun. ` Kâfi.

#
UzmaN ~
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
guardians of the galaxy, james gunn, pedofili


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Galaksinin Koruyucuları 2 - Guardians of the Galaxy Vol. 2 / 28 Nisan 2017 Vizyon Da AngeL Film Tanıtımları 0 27 Nisan 2017 14:42
Efsane geri döndü | Halo 5: Guardians Ezgi Oyun Dünyasından Son Haberler 0 28 Aralık 2015 09:30
Halo 5: Guardians’ın sanat yönetmeni, yeni konsept çalışmalarını yayımlandı! RaMSeS Oyun Dünyasından Son Haberler 0 26 Kasım 2014 00:55
Halo 5: Guardians ile ilgili yeni bilgiler bizlerle buluştu RaMSeS Oyun Dünyasından Son Haberler 0 12 Kasım 2014 23:28
Disciples II: Guardians of the Light(Pc-Hile Kodu) cruel Oyun Hileleri 0 20 Eylül 2011 17:28