IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sinema Dünyası (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/)
-   -   'Rafadan Tayfa Dehliz Macerası'na yoğun ilgi (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/805272-rafadan-tayfa-dehliz-macerasina-yogun-ilgi.html)

oMeN 30 Ekim 2018 17:32

'Rafadan Tayfa Dehliz Macerası'na yoğun ilgi
 
Türk yapımı çizgi film serisi "Rafadan Tayfa"nın sinema uyarlaması "Rafadan Tayfa Dehliz Macerası", minik sinemaseverlerden büyük ilgi görüyor.

26 ekim’de vizyona giren Rafadan Tayfa Dehliz Macerası’na ilgi çok büyük oldu. TRT Çocuk Kanalı’nın sevilen çizgi film serisi Rafadan Tayfa, ilk sinema filmi Dehliz Macerası ile Türkiye’de en iyi açılış yapan yerli animasyon filmi olarak bir rekora imza attı.

3 GÜNDE 243 BİN SEYİRCİ

Box Office verilerine göre ilk 3 gününde 243.696 seyirci ile güçlü bir başlangıç yapan film, bugüne kadar en iyi açılış yapan yerli animasyon ünvanını elde etti.

En çok kazanan yerli animasyonların yer aldığı listede ilk 3 günlük gişesiyle zirveye oturan Rafadan Tayfa, 4. gününde de Dünya çapındaki yapımları geçmeyi başardı.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

BUZ DEVRİ 4 İLE YARIŞTI

Rafadan Tayfa mütevazi bütçesiyle ilk 3 gününde 100 milyon dolar bütçeli Buz Devri 4 ile adeta omuz omuza yarıştı. Cumhuriyet Bayramı’nın kutlandığı 4. gününde ise yakaladığı 370 bin seyirci rakamıyla da Türkiye'de tüm zamanların en iyi açılışını yapan animasyonlar arasında 1. sıraya yerleşti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Alıntı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net