IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Aralık 2018, 16:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nicole Kidman "Destroyer"da Dehşete Düşürüyor!





Destroyer'ın yönetmeni Karyn Kusama, Nicole Kidman hakkında açıklamalarda bulundu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Nicole Kidman'ın en iyi performanslarından birine ev sahipliği yaptığı söylentileri ile hayranlarını heyecanlandıran Destroyer filmi ve Kidman'ın oyunculuk performansıyla ilgili, filmin yönetmeni Karyn Kusama açıklamalarda bulundu.

Filmde geçmişinden gelen şeytanlarıyla yüzleşen dedektif Erin Bell rolüyle Nicole Kidman'ın, 2002 yılında Virginia Woolf'u canlandırdığı The Hours filminde bile bu kadar keskin bir fiziksel ve psikolojik değişim geçirmediği söyleniyor. Gerçek hayatta uzun boylu, heykele benzeyen porselen gibi bir cilde sahip olan Kidman, film için tanınmayacak hale geldi. Cildini bozuk göstermek için yıllarca çölde yaşamış insanlar örnek alındı.

Karyn Kusama'nın yönetmen koltuğuna oturup Phil Hay ve Matt Manfredi'nin senaryosunu kaleme aldığı Destroyer'da Kusama'nın yaptığı açıklamaya göre Nicole Kidman'ın karakteri, cinsiyet kalıplarını yıkmayı hedefliyor. Kirli bir Los Angeles atmosferinde geçen film ile ilgili Kusama, "Phil ve Matt'in her zaman hakkında konuştuğu şey tam olarak çektikleri şeydi. İzleyici orada gerçekten bir cinayet araştırmasını izlediklerini hissedecektir. Ama bir diğer anlaşılması gereken şey ise, dedektif Erin Bell'in kendini de araştırdığıdır. Cinayete yaklaştıkça kendi çektiği ızdıraba da yaklaşır." sözlerini sarf etti. Ayrıca Erin Bell'in cinsiyet sınırlarının dışına çıkmasını ise şu şekilde ifade etti: "Kadınlık anlayışımız bölünmüş durumda. Kadın olmayı iyi ve kötü; anne ya da fahişe olarak keskin bir şekilde ayırıyoruz. Ama bu durum anlatmak istediğimiz hikayeleri maskülen bir şekilde kısıtlıyor. Doğayla, başka şeylerle ve kendinizle çatışmanıza neden oluyor. Ama bu film bu kalıpları yıkarak evrensel bir hal aldı."

Amerika'da bu hafta vizyonda kendine yer edinen ve ülkemizde ne zaman gösterime gireceği belli olmayan aksiyon-suç-dram türündeki Destroyer, büyük bir soyguncunun peşine düşen bir dedektifin hikayesini konu ediyor. Erin Bell, uzun yıllar Los Angeles Polis Departmanı’nda çalışan bir dedektiftir. İşinde eski saygınlığını yitiren genç kadının özel hayatında da işler pek yolunda gitmez. Kız Shelby ile de sorunları olan Erin oldukça sıkıntılı bir süreçten geçmektedir. Tam da bu sırada hiç hesaba katmadığı bir durumla karşı karşıya kalır. Genç kadının en büyük kabusu yeniden ortaya çıkar. Dolabında önemli bir ipucu bulan Erin, bu sayede yıllar önce peşine düştüğü ancak yakalamayı başaramadığı büyük soyguncu Silas’ın hala hayatta olduğunu öğrenir. Silas’ı yakalamak Erin için kişisel bir mesele haline gelir ve vakit kaybetmeden onun peşine düşer. Silas’ı ararken geçmişi ve düşmanlarıyla yüzleşmek zorunda kalan genç kadın bu sefer büyük soyguncuyu yakalamayı başarabilecek midir? Karyn Kusama’nın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Erin Bell karakterine Nicole Kidman hayat veriyor. Senaryosunu Phil Hay ve Matt Manfredi’nin kaleme aldığı filmin kadrosunda Sebastian Stan, Tatiana Maslany, Beau Knapp, Bradley Whitford, Toby Kebbell gibi isimler yer alıyor.




BeyazPerde..



__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
nicole kidman "destroyer"da dehşete düşürüyor!


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nicole Kidman AftieL Oyuncular / Yönetmenler 0 10 Mayıs 2014 15:03