IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sinema Dünyası (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/)
-   -   Gençlik Filmi "After"dan Seksi Poster! (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/809683-genclik-filmi-quotafterquotdan-seksi-poster.html)

PySSyCaT 27 Aralık 2018 16:30

Gençlik Filmi "After"dan Seksi Poster!
 

Cinselliğe ilk adımı temel alan "After" filminden seksi bir poster yayınlandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Romantik gençlik filmi After'dan seksi bir poster yayınlandı. Genç bir kızın hiç beklemediği bir şekilde aşkı ve cinselliği keşfedişini anlatan "After", birbirine taban tabana zıt iki insanın bir araya gelişi ile ikisinin de dünyasını sarsarken, gençliğin en önemli adımlarından birinde de karakterlere eşlik ediyor.

Film, Anna Todd'un Wattpad'teki Harry Styles temalı hayran hikayesinden basılan gençlik roman serisinden beyaz perdeye uyarlanıyor. "After" filminin başrollerinde Wish Upon filminden tanıdığımız, 21 yaşındaki güzel yıldız Josephine Langford ve genellikle dizilerden tanıdığımız yakışıklı oyuncu Hero Fiennes Tiffin yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunu ise beyaz perdede ilk uzun metrajına imza atan Jenny Gage üstleniyor.

Filmin konusu; Üniversite öğrencisi olan Tessa, iyi niyetli, tatlı bir genç kızdır. Henüz lise mezuniyetinin ardından üniversitedeki ilk yılının ilk dönemindedir ve hızla adapte olmuştur. Mükemmel ders notları, rahat bir yaşamı ve sevimli bir sevgilisi olan Tessa’nın hayatında her şey yolundadır. Liseden beri birlikte olduğu sevgilisine sadık olan Tessa, iyi bir geleceğe sahip olmak için hırsla çalışır. Ancak onun sevgilisine sadakat,derslerine sorumluluk ve ailesine saygıyla kurduğu bu kontrollü hayatı, Hardin Scott adındaki genç bir delikanlı ile tanışması ile altüst olur. Gizemli bir adam olan Hardin, Tessa’dan oldukça farklı biridir. Tessa'nın korunaklı hayatına dahil olarak onun tüm değerlerini ve kendisini sorgulamasına neden olan olan genç adam ve Tessa arasında tarifi mümkün olmayan bir bağlılık ortaya çıkar. Tessa cinselliği keşfettiği Hardin ile bugüne dek kimseyle kurmadığı bir bağ kuracaktır...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kadrosunda Hellboy'un karizmatik Liz'i olarak hatırladığımız Selma Blair, Californication'ın Dean Stacy Koons'u, Covert Affairs'in Arthur Campbell'ı Peter Gallagher, Altın Küre adaylığı bulunan güzel oyuncu Jennifer Beals, Samuel Larsen, Shane Paul McGhie, Dylan Arnold ve Khadijha Red Thunder gibi isimleri bulunduran gençlik filminin senaryosunda ise Susan McMartin'in imzası var.

"After" 12 Nisan 2019 tarihinde Amerika'da sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmin ülkemizde vizyon şansı bulup bulamayacağı belirsizliğini koruyor.




BeyazPerde..

(Konu sadece afis cinseLLik yok..)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:51.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net