IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

3Beğeni(ler)
  • 1 Post By BLueMooN
  • 2 Post By L_

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Mayıs 2019, 10:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Neden Yeni Marvel Filmleri İçin Bu Kadar Önemli?




Thor, Neden Yeni Marvel Filmlerinin En Önemli Karakteri Olacak?

Thor, tüm karakterlerle ilişkisi olan, güçlü ve uyumlu son karakter olarak Marvel'ın en önemli markası haline gelmiş durumda. Peki Endgame'de her zamankinden daha farklı izlediğimiz bu mitolojik karakter, geri kalan yeni Marvel filmleri için neden bu kadar önemli? Bir cevabımız var.

Başlıkta fark edemeyenler için bir kez daha tekrarlıyoruz; bu içerikte geçmiş Marvel filmleri ile ilgili fazlasıyla spoiler bulunmaktadır.

Avengers: Endgame ile birlikte Marvel Sinematik Evreni’nin 3. aşamasının sonuna geldik. 22 filmlik serinin finali, dünya çapında on milyonlarca seyirciye mutluluk, hüzün, heyecan gibi duyguları bir arada yaşatmayı başardı. Bununla birlikte Avengers: Endgame, ortaya büyük bir soru işareti bıraktı; şimdi ne olacak?

Spider-Man: Far From Home fragmanından da anladığımız kadarıyla Avengers: Endgame, MCU’nun tamamen sona ermesiyle sonuçlanmayacak. Evren, büyük bir değişime uğrasa da 4. aşamasıyla kaldığı yerden devam edecek. Peki Marvel Sinematik Evreni’nin 4. aşamasındaki kilit isim kim olacak? Elbette ki Thor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Avengers: Endgame, orijinal Avengers üyelerinin vedasına sahne oldu. Iron-Man hayatını feda ederek evreni kurtardı. Captain America ise buza gömülmediği bir hayatı yeniden yaşayarak yaşlı bir adama dönüştü. Black Widow, ruh taşını alabilmek için hayatını feda etti. Hawkeye ya da yeni adıyla Ronin, yaşıyor ancak ailesinin yanına yönerek emekliye ayrıldığını söyleyebiliriz.

Bruce Banner, Hulk ile problemini çözmüş gibi görünüyor, artık savaş sahnelerinden çok laboratuvarlarda vakit geçireceğiniz söyleyebiliriz. Peki ya Thor?

Thor için kesin bir son verildiğini söyleyemeyiz. Orijinal Avengers takımının son üyesi, Valkyrie ile yaptığı konuşmada krallığı reddederek kendi hayatına devam edeceğini söyledi. Spider-Man: Far From Home’da ise karakterin Dünya’yı terk ettiğini öğrendik. Bu, Thor’un hala bir yerlerde aktif olarak savaşıyor olabileceğinin bir kanıtı.

Peki asıl konumuza gelecek olursak Thor, neden MCU’nun en kilit karakteri haline gelmiş durumda. Birinci neden, orijinal Avengers’ın savaşa hazır tek üyesi olması. İkinci neden ise Thor’un Stormbreaker’a sahip olması. Stormbreaker, inanılmaz güçlü bir silah olmasının yanı sıra Bifrost’u etkinleştirme yeteneğine sahip. Yani o balta ile evrenin herhangi bir yerine boyutsal bir geçiş gerçekleştirebilir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu iki neden, Thor’un bir savaşın içine birden bire dalmasına neden olabilecek faktörler. Peki Thor, bir filmin içine neden bir anda dalabilir ve iyi bir şekilde uyum sağlayabilir? Thor, şu ana kadar Marvel Sinematik Evreni’ndeki neredeyse tüm karakterlerle karşı karşıya geldi ve onlarla iyi birer iletişim kurdu. Örneğin The Guardians of Galaxy 3 filminde Thor’u görmek kimseyi mutsuz etmeyecektir. (Star Lord hariç…)

Bununla birlikte Marvel, The Guardians of Galaxy 2 filminde Altın Irk ve Adam Warlock’u göstererek evrenin daha da genişleyeceğinin ipucunu zaten vermişti. Marvel’ın elinde kalan en büyük markası, yeni karakterlerin daha kolay benimsenmesi ve hikaye akışının hızlandırılması adına faydalı olabilir. Üstelik galaksiler arası bir savaşta Ragnarok filminde gücüne tam olarak kavuşan bir Thor’un etkileyici bir rol üstlenebileceği aşikar.



Alıntıdır:

__________________
"Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir... "

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 09 Mayıs 2019, 10:59   #2
Çevrimdışı
L_
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Neden Yeni Marvel Filmleri İçin Bu Kadar Önemli?




neden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ? cevapla

__________________
Kılıcını;düşmanlarını öldürmek için değil, zayıfları korumak için ... Kendini korumak için değil , cok değerli ruhunu korumak için kullanmalısın.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
avengers: endgame, marvel, thor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Türkiye’nin Doğal Mirası Bor Neden Bu Kadar Önemli? BLueMooN Ekonomi Haberleri 0 01 Kasım 2018 16:11
Marvel'in 2019'a kadar tüm filmleri Deep Sinema Dünyası 0 30 Ekim 2014 17:33
5 soruda Kobani! Neden bu kadar önemli? Seth Haber Arşivi 0 08 Ekim 2014 11:17
Öğretmenler İçin Hikaye Anlatıcılığı Neden Önemli SimHa Eğitim Etkinlikleri Ve Materyaller 0 20 Temmuz 2014 19:53
Erkekler İçin Kadında Kilo Ne Kadar Önemli Zen Ah Erkekler 0 07 Haziran 2013 15:42