IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sinema Dünyası (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/)
-   -   Yeni Star Wars Filmi, Game of Thrones'un Showrunner'ları ile Yapılacak (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/820829-yeni-star-wars-filmi-game-thronesun-showrunnerlari-ile-yapilacak.html)

BLueMooN 15 Mayıs 2019 09:37

Yeni Star Wars Filmi, Game of Thrones'un Showrunner'ları ile Yapılacak
 
Yeni Star Wars Filmi, Game of Thrones'un Showrunner'larıyla Birlikte Yapılacak.

Disney patronu Bob Iger, katıldığı bir zirvede, Benioff ve Weiss ikilisinin 2022'de çıkacak olan yeni Star Wars filminin koltuğunda oturacağını onayladı.

Disney, geçtiğimiz hafta Star Wars: The Rise of Skywalker’ı takip edecek olan üç yeni Star Wars filminin tarihini açıklamıştı. Bunun haricinde 2022’de vizyona girecek olan ilk Star Wars filmini, Game of Thrones’un showrunner'ları David Benioff ve D.B. Weiss’ın yapacağı da onaylandı.

io9’da yer alan habere göre, filmin arkasında olacak olan bu iki ismi Disney’in patronu Bob Iger, MoffetNathanson Media & Comminication zirvesinde duyurdu. Tabii Benioff ve Weiss’ın yeni Star Wars filmi üzerinde çalıştığı bir süredir biliniyordu, dolayısıyla hayranlar açısından çok da büyük bir sürpriz olmadı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yeni Star Wars üçlemesi 16 Aralık 2022, 20 Aralık 2024 ve 18 Aralık 2026 tarihinde beyaz perdede hayranlarıyla buluşacak. Şu an geliştirme sürecinde olan iki film bulunuyor, bunlardan bir tanesi Benioff ve Weiss’ın filmiyken diğeri de The Last Jedi’ın yönetmeni Rian Johnson’ın filmi. Söylentilere göre, Benioff ve Weiss’ın çalışmaları çok daha önde. Ayrıca Star Wars Net’te yer alan habere göre, bu filmin prodüksiyon aşaması bu sonbaharda başlayacak. Söylentiler arasında bu ikilinin filminin, günümüz filmlerinden yüz yıllar öncesinde Old Republic döneminde geçeceği de bulunuyor.

Star Wars filmlerinin bir yavaşlama içerisinde girdiği gözlerden kaçmıyor. Yeni üçlemenin ilk filmi The Force Awakens, 2015’te yayımlandığında, Disney’in planı her sene bir Star Wars filmi çıkarmaktı. Ancak 2018’de çıkan Solo: A Star Wars Story’nin ticari başarısızlığı, gelecek olan spin-off filmlerin iptal olmasına sebep oldu. Iger, şu ana kadar yayımlanan filmler için “biraz fazla ve hızlı oldu” itirafında bulundu.

Star Wars ile ilgili olarak The Mandalorian, bu sonbaharda Disney+ ile birlikte yayımlanmaya başlayacak. Tüm bunlara ek olarak bir Rogue One karakteri olan Cassian Andor’a odaklanan bir dizi de şu an geliştirme aşamasında bulunuyor.



Alıntıdır:


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:34.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net