IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sinema Dünyası (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/)
-   -   Örümcek Adam 3'te Venom'un Yer Alacağı İddia Edildi (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/822521-orumcek-adam-3te-venomun-yer-alacagi-iddia-edildi.html)

BLueMooN 28 Mayıs 2019 09:53

Örümcek Adam 3'te Venom'un Yer Alacağı İddia Edildi
 
Örümcek Adam 3 Filminde Müthiş Bir Venom Sürpriziyle Karşılaşabiliriz.

Daha önce Avengers: Endgame ile ilgili bomba bir sızıntı gerçekleştirmiş olan bir Twitter hesabı, şimdi de Marvel'ın Örümcek Adam 3 filmine Venom'u ekleyebileceğini iddia etti.

Geçtiğimiz aralık ayında Avengers: Endgame ile ilgili büyük bir sızıntı gerçekleştirerek Thor’un filmde eski dostu Volstagg’a benzeyeceğini dile getiren Roger Wardell Twitter hesabı, şimdi de henüz vizyon tarihi dahi belli olmayan Örümcek Adam 3 hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Wardell’ın iddiasına göre beklentilerin aksine Marvel’ın Örümcek Adam 3’e Deadpool’u eklemek gibi bir planı bulunmuyor. Daha da önemlisi Sony, Örümcek Adam 3’te Tom Hardy’nin canlandırdığı Venom karakterinin yer alması konusunda oldukça istekli. Wardell, X-Men filmlerinde görünmeyen Deadpool’un Marvel filmlerinde de yer almayacağını belirtiyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Peki bu iddialar gerçek olabilir mi? İhtimalleri değerlendirmek için Marvel patronu Kevin Fegie’nin geçmişte yaptığı açıklamalara bakabiliriz. Fegie, Marvel’ın Venom ile ilgili bir planı olmadığını dile getirirken Tom Hardy’li Venom filminin bir Sony projesi olduğunu söylemişti. Fegie, Venom ile Örümcek Adam’ın bir gün yeniden karşı karşıya gelip gelmeyeceği ile ilgili soruya ise ‘Asla, asla demiyoruz.’ şeklinde yanıt vermişti.

Örümcek Adam ve Venom karakterleri, gerek sinema filmlerinde gerekse çizgi romanlarda fazlasıyla karşı karşıya gelmiş iki karakter. Öyle ki; Venom karakterinin göğsünde, Örümcek Adam’a atıfta bulunmak için büyük bir örümcek deseni bulunuyor. Örümcek Adam'ın sinema severler tarafında geniş bir hayran kitlesine sahip olduğunu düşünürsek bir Venom v Örümcek Adam filminin keyifli olabileceğini söyleyebiliriz.



Alıntıdır:

Beatrice 28 Mayıs 2019 09:55

Cevap: Örümcek Adam 3'te Venom'un Yer Alacağı İddia Edildi
 
Wauvv çok güzel olur


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:26.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net