IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sinema Dünyası (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/)
-   -   'Küçük Şeyler' Karlovy Vary'de (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/824036-kucuk-seyler-karlovy-varyde.html)

xena 07 Haziran 2019 09:25

'Küçük Şeyler' Karlovy Vary'de
 
İlk filmi “Babamın Kanatları” ile festivallerde adını başarıyla duyuran Kıvanç Sezer’in Nisan 2019’da çekimlerini tamamladığı ikinci filmi “Küçük Şeyler”, 54. Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali’nin Ana Yarışma bölümünde yarışacak.

Yapımcılığını Tolga Karaçelik, Kıvanç Sezer ve Kanat Doğramacı’nın üstlendiği “Küçük Şeyler”, 23. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde yedi ödüle, 53. Uluslararası Antalya Film Festivali’nde beş ödüle layık görülmüştü.


Yönetmen Kıvanç Sezer Yardımcı Yönetmen Emin Akpınar

Sezer'in, kendisinin yazıp yönettiği ve çekimleri nisan ayında tamamlanan “Küçük Şeyler”de başrollerini Alican Yücesoy ve Başak Özcan’ın paylaşıyor.


Küçük Şeyler”, modern Türkiye’nin yeni orta sınıf, beyaz yaka yaşantılarını; hayatlarında yeni bir noktanın eşiğine gelen Onur ve Bahar çifti üzerinden kaçınılmaz kavgalarla, kabuslarla, absürt durumlarla, bedensel ve ruhsal değişimlerle beyaz perdeye taşıyor. Üç ayrı kısa film gibi çekilen film mizah unsurunun eksik olmadığı, trajikomik anlatım diliyle dikkat çekiyor.


Alinti


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:59.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net