IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sinema Dünyası (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/)
-   -   Dark Phoenix’in Yönetmeni, Filmin Başarısızlığını Üstlendi (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/825905-dark-phoenix-yonetmeni-filmin-basarisizligini-ustlendi.html)

BLueMooN 19 Haziran 2019 10:18

Dark Phoenix’in Yönetmeni, Filmin Başarısızlığını Üstlendi
 
X-Men Dark Phoenix’in Yönetmeni, Filmin Başarısızlığının Suçunu Üstlendi.

Dark Phoenix’in yönetmeni Simon Kinberg, Dark Phoenix'in ve diğer X-Men filmlerinin başarısızlığına dair “Bu benim suçum” ifadelerini kullandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

X-Men serisinin gişesinin gittikçe azalmasıyla birlikte filmin yazar ve yönetmeni Simon Kinberg, bu olay için kendini suçladı. Yakın zamanda yapılan bir röportajda Kinberg, “Film, seriyi önceden izlemiş olanlarla da izlememiş olanlarla da herhangi bir bağ kurmadı. Bu da benim suçum” ifadelerini kullandı.

Dark Phoenix, X-Men serisinin şu ana kadarki en düşük açılış gişesini elde etti (ABD’de ilk hafta sonunda 33 milyon gelir). Yine de Kinberg, filmi severek yaptığını ve birlikte çalıştığı insanları da sevdiğini belirtti.

Dark Phoenix, Kinberg’in yıllarca serinin yazarlığını yapmasından sonraki ilk yönetmenlik deneyimiydi. Kendisi X-Men ile bağlı New Mutants’ın yeniden çekimlerinde de görev alacakken New Mutants, çıkış tarihi değişiklikleri ve yeniden çekimler gibi karmaşık tarihine sahip bir filmdi. Filmin şu an için çıkış tarihi ise Nisan 2020 olarak gösteriliyor.



Alıntıdır:


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:03.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net