IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sinema Dünyası (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/)
-   -   Film Tavsiyeleriniz (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/84402-film-tavsiyeleriniz.html)

Aria 25 Mart 2009 01:22

Cevap: Film Tavsiyeleri..
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Taken - 96 Saat (2008)Yapım:
2008 ~ Fransa
Tür:
Aksiyon, Gerilim, Politik, Suç
Yönetmen:
Pierre Morel
Senaryo:
Luc Besson, Robert Mark Kamen
Yapımcı:
Luc Besson, India Osborne, Pierre-Ange LePogam
Görüntü Yönetmeni:
Michel Abramowicz, Carl Bartels
Müzik:
Nathaniel Mechaly Süre:
1 saat 33 dk

Özet:
Canından çok sevdiği kızı Kim’in kaçırılışını, cep telefonu bağlantısında çaresiz ve hiçbir şey yapamadan, dinleyen bir babanın durumundan daha kötü ne olabilir? Kabus gibi bu durum, eski bir gizli ajan olan Bryan’ın başına gelir. Genç kadınları satmakta uzmanlaşmış bir çetenin elinden biricik kızını kurtarmak için önünde çok kısa bir zaman dilimi vardır. Ancak Bryan’ın önünde çözülmesi gereken ilk sorun, kendisinin Los Angeles’te, kaçırılan kızının ise Paris’te olmasıdır.Bu büyük mesafe engelini nasıl aşacaktır? Zamana karşı yarışın galibi olabilecek midir?

Süper bir aksiyon, heyecan, macera... Mutlaka izleyin;olley

evaa 12 Haziran 2009 19:12

Cevap: Film Tavsiyeleri..
 
sevgili / l 'amant
Erotizmin sınırlarını zorlayan fakat asla *****ya kaymayan bir filmdir.Başrol oyuncusu jane March'ın film sırasında kameralar önünde bekaretini gerçekten kaybettiği ilginç bir film.
izlenmesi tavsiyedir.

Aria 13 Haziran 2009 00:17

Cevap: Film Tavsiyeleri..
 
Git ya tavsiye ettiğin filme bak!

Mustafa 13 Haziran 2009 00:21

Cevap: Film Tavsiyeleri..
 
Alıntı:

Cadde_li Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 437744)
Agır Roman Var :) Başrolde Okan Bayülgen çok güzel film tavsiye ederim.
Birde Gemide ile Lalelide bir azize erkan can oynuyor cd alıp izleyin.


+1o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o

humAn 13 Haziran 2009 00:22

Cevap: Film Tavsiyeleri..
 
"Bourne" 3lemesini şiddetle tavsiye ediyorum, ilk filmini KANAL D'de yayınladılar ama Türkçeydi, orjinal dilinde alt yazılı izlemelisiniz;

" The Bourne Identity "
" The Bourne Supremacy "
" The Bourne Ultimatum "

Aksiyon için harika bir film, açıkçası film hep aksiyon :)

Nickolas 08 Mart 2010 13:26

Cevap: Film Tavsiyeleri..
 
The Fourth Kind... Eminim ki filmin ikna ediciliği hayata bakış açısını değiştirecek. :) Şahsım adına ilgi alanlarımda bir kayma yarattı :)

Süslü 08 Mart 2010 13:56

Cevap: Film Tavsiyeleri..
 
Cennetimden Bakarken Filmi Hakkında bilgi

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

FİLM ÖZETİ

Alice Sebold’un Türkiye’de İnkilap Yayınları tarafından okurlara sunulan romanından uyarlanan filmin yönetmenliğini Oscar ödüllü yönetmen Peter Jackson üstlendi. “Cennetimden Bakarken”de (The Lovely Bones), bir cinayete kurban gittikten sonra ailesini ve katilini bulunduğu cennetten izleyen küçük bir kızın intikam tutkusu ile ailesinin yaşadığı korkunç olayın etkilerinden kurtulmasını istemesi arasında bocalaması anlatılıyor.

Oscar ödülü adayı genç yıldız Saoirse Ronan’ın başrolde yer aldığı filmin diğer rollerinde Mark Wahlberg, Oscar ödüllü Rachel Weisz ve Oscar ödüllü Susan Sarandon ile Stanley Tucci, Michael Imperioli gibi oyuncular yer alıyor.

Susie, 14 yaşında öldürülmüş ve cennete gitmiştir. Ölümünden sonra dünyada onsuz sürüp giden yaşamı, ortadan kayboluşuyla ilgili yorumlarını, ailesinin sevgili kızlarının canlı bulunması umuduna sarılmasını ve katilinin cinayetten kalan ipuçlarını yok etmeye çalışmasını takip eder. İstediği herşey düşündüğü an yerine gelmektedir ama dünyada da hayat sürerken Susie’de bir şekilde o hayata dahildir.


FİLM HAKKINDA BİLGİLER

Vizyon tarihi: 26 Şubat 2010

Yönetmen : Peter Jackson

Tür: Dram

Yapım: ABD, Yeni Zelanda 2009 139 dakika (Renkli)


Mutlaka izleyin derim , olagan gelen durumlari baska bir acidan anlatmislar.
Ben cok etkilenmistim izlerken..

Sevda 12 Şubat 2011 12:54

Cevap: Film Tavsiyeleri..(Proof) Kanıt..
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yönetmen : John Madden
Senaryo : Rebecca Miller, David Auburn
Oyuncular : Gwyneth Paltrow, Anthony Hopkins, Jake Gyllenhaal, Hope Davis, Danny McCarthy
Filmin Türü : Drama
Orijinal Adı : Proof
Yapımcı Firma : Hart-Sharp Entertainment
Yapım Yılı : 2006
Yapım Ülkesi : ABD
Orijinal Dili : İngilizce

Kanıt Filminin Konusu
Proof, dahilikle deliliğin, kız çocuklarıyla babalarının arasındaki şefkatli ilişkinin ve gerçeğin doğasıyla aile arasındaki bağlantıları araştırarak, babasının geçmişiyle kendi geleceğinin gölgesinde sıkışıp kalan gizemli bir genç kadının zorlayıcı hikâyesidir.

Zeki ama dengesiz, matematik dahisi olan Robert (Anthony Hopkins) adındaki babasıyla yıllarını geçiren Catherine (Gwyneth Paltrow), 27. yaşgününün eşiğindeki genç bir kadındır. Catherine’in, yalnızca uzaktaki kızkardeşi Claire’in (Hope Davies) gelişiyle değil, aynı zamanda Robert’in 103 not defterindeki değerli çalışmalarını bulmayı uman, babasının eski öğrencisi Hal’ın (Jake Gyllenhaal) ilgisiyle de ilgilenmesi gerekmektedir.
Catherine, Hal’in sevgisine ve Claire’in kendi hayatı için buyurucu plânlarına karşı koyarken, bütün bunlardan daha çok zihin karıştırıcı sorunu çözmekle uğraşmaktadır. Babasının deliliğinin ya da dahiliğinin ne kadarı kalıtsal olarak kendine geçmiştir..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Aria 29 Haziran 2011 18:43

Cevap: Film Tavsiyeleri..
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yapım:2011 ~ ABD, Meksika
Tür:Bilim Kurgu, Gerilim, Gizem, Macera, Psikolojik
Yönetmen:Neil Burger
Oyuncular:Robert De Niro, Bradley Cooper, Abbie Cornish, Anna Friel, Johnny Whitworth, T.V. Carpio, Bob Lewandowski, Michael J. Kraycik, Patricia Kalember, Robert John Burke, Andrew Howard, Ángel Rodríguez, Ann Talman, Ann Marie Seall, Ann Marie Green, Ann-marie Jordan, Anna Parkinson, Anna Kuchma, Arlette De Alba, Ashley Klein, B.j. Parker, Brian James Pepe, Brian Anthony Wilson, Caroline Maria Winberg, Caroline Winberg, Chris Mcmullin, Chuck Schanamann, Chuck Rayner, Cindy Katz, Cindy Engle, Damali Mason, Damaris Lewis, Daniel Breaker, Daniel Ferro, Darren Goldstein, Dave Droxler, David Adam Smith, Douglas Nelson, Eddie J. Fernandez, Engelia Mccullough, Gregory R. Campbell, Harry Mearing, Howard Strong, Hugh Douglas, Jason Furlani, Jay Spadaro, Jennifer Butler, Jerry Ross, Jim Croft, Joe Zarriello, Joel Garland, Johnny M. Wu, Joseph Mccarthy, Joseph Queroli, Juan Eloy Carrera, Laurence Roscoe, Luisina Quarleri, Mark Pricskett, Martha Ann Talman, Mary Ellen Driscoll, Meg Mccrossen, Michelle Santiago, Mihir Pathak, Ned Eisenberg, Nicolas Le Guern, Nina Hodoruk, Peter Pryor, Piper Brown, Ray Siegle, Rebecca Dayan, Richard Bekins, Richard Miller, Rob Tode, Robert Bizik, Robert Eckard, Robert Rickert, Robert Zrim, Sara Painter, Saxon Palmer, Simon Maclean, Stephanie Humphrey, Stephen Sable, Steven J. Klaszky, Todd Mccall, Tom Leonardis, Tom Bloom, Tom Teti, Tomas Arana, Vernon Gant, Violeta Silva, Will Souders, Zackary Kresser
Senaryo:Leslie Dixon, Alan Glynn
Senaryo (Kitap):Alan Glynn
Yapımcı:Bradley Cooper, Leslie Dixon, Ricardo Del Río, Tucker Tooley, Ken Halsband, Adam Fields, Jason Felts, Ryan Kavanaugh, Patty Long, Patrick Peach, Scott Kroopf
Görüntü Yönetmeni:Jo Willems
Müzik:Nico Muhly, Paul Leonard-morgan
Filmin Websitesi:Limitless - Official Movie Site - iamROGUE.com
Süre:1 saat 45 dk

Filmin Özeti:

Ya bir hap sizi daha zengin ve daha güçlü kılabilseydi? Eddie (Bradley Cooper) perişan halde yaşayan New York lu bir yazardır. Ancak günün birinde beyninin tüm kapasitesini kullanabileceği bir ilaçla tanışır. Bu sayede paraya, akla, çekiciliğe sahip olur. Fakat Eddie kısa bir süre sonra sonsuz güce bedelsiz sahip olunamayacağını anlar.

* Değişik bir konusu var, sonu öyle enteresan bitmese de izlerken sıkılmıyorsunuz.

Kacak 05 Ağustos 2011 19:39

Cevap: Film Tavsiyeleri..
 
Yapım : 1983, ABD
Tür : Dram / Suç
Yönetmen : Brian De Palma
Oyuncular : Al Pacino (Tony Montana) Steven Bauer (Manny Ribera) Michelle Pfeiffer (Elvira Hancock) Mary Elizabeth Mastrantonio (Gina Montana)
Senaryo : Oliver Stone
Görüntü yönetmeni : John A. Alonzo
Müzik : Giorgio Moroder
Yapımcı firma : Universal Pictures
Süre : 2 Saat, 50 Dakika
Gösterim tarihi : 9 Aralık 1983
Resmi web sitesi : Scarface (1983) on DVD & Blu-ray | Trailers, bonus features, cast photos & more | Universal Studios Entertainment Portal

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
İzlendiğinde, insanın damarlarında dolaştırdığı heyecan ve yarattığı Al Pacino hayranlığıyla muhteşem bir film... Atmosferi en ince detayına kadar seyirciye koklatan ve her kesim izleyicinin zevk alabileceği, ayrıca büyük bir fanatik kitlesi de olan SCARFACE bu konuların ne kadar kaliteli ve hakkıyla işlenebileceğini de açıkça gösteriyor. 10 puan..Hala izlemediyseniz daha fazla geç kalmayın..Canım sıkıldıkça izlediğim filmlerden biri..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:26.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net