IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Nisan 2020, 18:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Shailene Woodley, "Uyumsuz" Filmleri Sonrası Sakinleşme Kararı Almış




Uyumsuz serisinin yıldız oyuncusu Shailene Woodley, The New York Times'a verdiği röportajda kariyeri nedeniyle 20'li yaşlarında çok yorgun bir duruma düştüğünü itiraf etti. Buna Divergent'ın neden olduğunu söyleyen oyuncu, bu konuda açıklamada bulundu.

The New York Times'dan Kyle Buchanan'a konuşan Shailene Woodley, Uyumsuz serisinin ardından yaşadıklarından bahsetti. The Descendants, The Fault In Our Stars, Big Little Lies, The Secret Life of The American Teenager gibi yapımların başarılı oyuncusu şu sözleri sarf etti: "Toplum içinde bundan henüz çok bahsetmedim ve bir gün konuşacağım. Ama 20'li yaşlarımın başlarında çok ama çok hastaydım. Divergent filmlerini çekerken ve sıkı bir şekilde çalışırken çok kişisel olan korkunç bir fiziksel durumla mücadele ediyordum. Bu nedenle birçok iyi fırsatı geri çevirdim, çünkü iyileşmeye ihtiyacım vardı. Bu fırsatlar sonunda benimle yaşıt sevdiğim başka isimlere gitti. Çok başarılı oldular. İnsanlar bana 'Bu fırsatların gitmesine izin vermemeliydin' ya da 'Hasta olmamalıydın' diyordu.

Shailene son olarak Jamie Dornan ve Sebastian Stan ile birlikte başrolünü paylaştığı Endings Beginings'te rol aldı. 20'li yaşlarının başında The Amazing Spider-Man serisinin üçüncü filminde Mary Jane olmak gibi önemli fırsatları elde etmeyi başarmıştı. Ancak bu rolü de canlandıramadan, diğer kaybolan fırsatların arasında eklenmişti. Shailene Woodley'nin gelecek projeleri arasında Last Letter From Your Lover, Scarygirl, Misanthrope, Girl Named Sue, After Exile ve Benedict Cumberbatch başrollü Prisoner 760 gibi yapımlar bulunuyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



beyazperde.com

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
shailene


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık