IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sinema Dünyası (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/)
-   -   Mortal Kombat'in Gösterim Tarihi Değişti! (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/910304-mortal-kombatin-gosterim-tarihi-degisti.html)

CORDON BLEU 31 Mart 2021 16:21

Mortal Kombat'in Gösterim Tarihi Değişti!
 
Mortal Kombat'in yurt dışı gösterim tarihi değişti. Ülkemizde ise belirsiz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Efsanevi video oyunu uyarlaması Mortal Kombat, HBO Max üzerinden izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor. Eğer ülkemizde sinemaların açılış tarihi Mayıs'a ertelenmeseydi Mortal Kombat, ülkemizde yurt dışından önce gösterime girecekti. Filmin HBO Max'teki yayın tarihi değiştirildi ve 16 Nisan'dan 23 Nisan'a alındı.
Filmin konusu ise şöyle: Cole, para için dövüşen ve geçmişinden, kendisine kalan mirastan haberi olmayan biridir. Bu sırada İmparator Shang Tsung, en iyi adamı olan Sub-Zero'yu Cole'u yenmesi için gönderir. Ailesinin güvenliğinden şüphe duyan Cole, Sonya Blade'i aramak üzere yola düşer. Yakın zamanda Cole kendini Lord Raiden'ın tapınağında bulur. Raidan bir tanrıdır ve Earthrealm'ın koruyucusudur. Raiden, Cole'da bulunan işareti taşıyanlara kalacak yer veriyordur. Cole burada Liu Kang, Kung Lao, Kano gibi savaşçılara eğitim verir. Amaçları, Outworld'de dünyanın en iyi savaşçılarına karşı galip gelebilmektir. Ancak bu yolla ailesini koruyabilecektir.
Söylenenlere göre yalnızca bir aksiyon filmi olmayan Mortal Kombat, hikayesiyle de oyunun hayranlarını etkilemeyi planlıyor. Filmde Cole rolünde Lewis Tan'i, Sub Zero rolünde Joe Taslim'i, Sonya olarak Jessica McNamee'yi, Kano olarak Josh Lawson'ı, Scorpion olarak ise Hiroyuki Sanada'yı izleyeceğiz. Çoğu oyuncunun ve kostümlerinin orijinal karakterler ve tasarımlarına yakın olduğu görülüyor. Ama aralarında eleştirilenleri ve tamamen farklı dizayn edilenleri de bulunuyor.
Mortal Kombat, yurt dışında 23 Nisan tarihinde gösterimini yapmaya başlayacak.



beyazperde.com


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:04.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net