![]() |
Smf ' den bir soru ? ( Forum ana linkleri ) Ana Sayfa Yardim Ara Takvim Giriş Yap Kayit Ol Forumumuzun anasayfasındaki bu linkleri değiştirebilirmiyiz . Örnek Yardim bölümünü Sohbet yapıp sohbet sitemizi forumla içiçe bir site yapabilirmiyiz ? |
Cevap: Smf ' den bir soru ? ( Forum ana linkleri ) umarım birinden cevap gelir . |
Cevap: Smf ' den bir soru ? ( Forum ana linkleri ) navbar'ı değiştirmelisiniz. |
Cevap: Smf ' den bir soru ? ( Forum ana linkleri ) Denemedim ama aklıma geldıgı için soyluyorum.Forum sayfanızın ftp bilglerinden index'lerine girin. iLk önce Linkleri düzenleyın.ardından theme kısmına girip işte atıyorum Forumunuza YArdım butonunun resmini bulun o resim yerine Sohbete BAglan diye buton oLusturun. Bi ihtmaL olabılır diye dusunuyorum oLmazsa da nıye ugrastırdın deme : ) umarım oLur |
Cevap: Smf ' den bir soru ? ( Forum ana linkleri ) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadasimiz yardimci olmaya calismis ama bende anlamadim ne demek istedigini :) kardes ekle smf temani buraya hangi buttonlar ne ile degisicekse ornek buttonlarda bul biryerden buraya onlarida ekle sirasiyla basa ne gelicek Linki ne olucak Ornek> 1inci Sohbet Buttonu Linki : Sohbet.html Gibisine Aciklayici mesaj yazin Ben temayi Editleyip Buraya Atacam Tekrardan ;) |
Cevap: Smf ' den bir soru ? ( Forum ana linkleri ) yardım edecek yok mu??? |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:55. |