IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Nisan 2010, 14:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sony-Ericsson Zylo duyuruldu!




Sony Ericsson yeni modeli Sony Ericsson Zylo cep telefonu ile artık ikon haline gelen Sony Ericsson Walkman telefon konseptini sürdürmeye devam ediyor. Bugüne kadar tüm dünyada 130 milyon adedin üzerinde Walkman cep telefonu satan Sony Ericsson’un ürün yelpazesine eklediği yeni ekonomik model Walkman telefonu diğer kullanım özelliklerinden ödün vermiyor. Sony Ericsson Zylo walkman cep telefonu artık tüm Sony Ericsson modellerinde gördüğümüz ‘human curvature’ tasarım çizgilerini taşıyor. Göze hoş gelen zamanın ötesindeki ‘human curvature’ tasarım çizgileri kolay kullanım sağlayan ergonomik tuş takımını da içeriyor. Sony Ericsson Zylo walkman telefon 2010′un üçüncü çeyreğinde piyasalara sunulacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sony-Ericsson Zylo Walkman
Yeni Sony Ericsson Zylo cep telefonu telefonseverlerin walkman bir telefondan bekleyeceği en zengin müzik deneyimini sunuyor. Müzik deneyimini bir adım öteye taşıyan Sony Ericsson Zylo walkman telefon müzik kullanımı ile sosyal paylaşım sitelerini bir araya getiriyor. Kullanıcılar Facebook’tan Twitter’a kadar tüm sosyal paylaşım ağlarında tek bir tuşa dokunarak iletişim sağlarken aynı zamanda diledikleri şarkıları da dinleyebiliyorlar. Telefonseverler aynı zamanda TrackID özelliği sayesinde ismini hatırlamadıkları şarkılar hakkında araştırma yaparak müzik bilgilerini telefon ekranlarında görebiliyorlar. Telefon sahiplerinin sadece 2009 senesinde 129 milyon adedin üzerinde TrackID araması yaptıkları ifade ediliyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sony Ericsson Zylo Walkman telefon
Bir şarkı satın aldınız ve sevdiklerinizle paylaşmak için can mı atıyorsunuz? Sony Ericsson Zylo walkman telefonunuz ile bu şarkıyı arka planda çalarken dostlarınızla konuşabiliyorsunuz. Ayrıca Sony Ericsson Zylo cep telefonunda önceden yüklenmiş olarak gelen arka plan sesleri kullanıcılara telefonda konuşurken iş yeri, cadde veya bir lokantadaymış havası katıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yeni Sony-Ericsson Walkman cep telefonları
“Sony Ericsson’un Walkman serisi cep telefonu modelleri ilk defa tanıtıldıklar 2005 yılından bu yana büyük bir ilgiyle karşılandı ve bu seride130 milyonun üzerinde satış rakamlarına ulaşıldı,” diyen Sony Ericsson Pazarlama Müdürü Jenny Maltesson sözlerini şöyle sürdürdü: “Walkman cep telefonları telefonseverler tarafından hala büyük bir ilgi görmeye devam ediyor. Sony Ericsson olarak müşterilerimizin bu beklentilerine Sony Ericsson Zylo modeli ile cevap vermeye devam ediyor ve bu walkman cep telefonu modelimiz ile daha geniş bir kullanıcı kesimine yaymayı hedefliyoruz.”

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sony-Ericsson Zylo walkman cep
Jenny Maltesson açıklamasını şöyle tamamladı: “Sony’nin en kaliteli Walkman fonksiyonelliği ile sosyal ağ kullanım özelliklerini bir araya getiren yeni Sony Ericsson Zylo walkman cep telefonu müşterilere İletişim ve Eğlence portföyünün sunduğu tim imkanlara erişme ve keyfini sürme imkanı tanıyor.”

Sony Ericsson Zylo incelemesi

Yeni Sony Ericsson Zylo walkman cep telefonu şebeke olarak UMTS HSPA 900 / 2100 ve GSM GPRS / EDGE 850 / 900 / 1800 / 1900, UMTS HSPA 850 / 900 / 1800 / 1900 ile GSM GPRS / EDGE 850 / 900 / 1800 / 1900 destekliyor. Sony Ericsson Zylo walkman telefonun üçüncü çeyrekten itibaren çeşitli piyasalarda raflardaki yerini alacağı tahmin ediliyor

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
duyuruldu, sonyericsson, zylo


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sony Ericsson DaDaS Bilim Dünyasından Son Haberler 0 02 Aralık 2011 23:52
Sony, Sony Ericsson`ı tamamıyla aldı Rüzgar Cep Telefonlar 0 14 Kasım 2011 07:42
sony ericsson x-PREDATOR Cep Telefonlar 2 01 Ocak 2009 02:27
Sony Ericsson PXi Dilara Bilim Dünyasından Son Haberler 0 22 Ağustos 2008 02:09