IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Şubat 2012, 18:39   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeni Xperia P ve Xperia U!




Sony Mobile Communications’ın Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı Sony Xperia™ serisinin yeni üyeleri Xperia P ve Xperia U, üstün Sony teknolojisini ve premium eğlence anlayışını bir araya getiriyor.
Android işletim sisteminin tüm olanaklarını kullancılarına sunan Xperia P ve Xperia U; Mobile BRAVIA Engine, WhiteMagic, Reality Display ve xLoud™ gibi teknolojileriyle akıllı telefon kavramında yeni bir dönemi başlatıyor.
Sony Mobile Communications, gelecek nesil akıllı cep telefonu anlayışını temsil eden Sony Xperia™ serisinin yeni modelleri Xperia P ve Xperia U’yu dünyanın en büyük mobil endüstri toplantısı olan Mobil Dünya Kongresi (MWC)'nde tanıttı. Sony Xperia™ serisinin HD akıllı telefonu Xperia S de ilk kez Barselona’daki Sony Store’da satışa sunuldu. Yeni Xperia P ve Xperia U dünya genelinde 2012’nin ikinci çeyreğinde kullanıcılarla buluşacak.
Sony Xperia NXT Serisi ile 4 ekranı birbirine bağlayın!
Üstün Sony teknolojisini ve premium eğlence anlayışını bir araya getiren Xperia NXT serisi, Sony'nin bağlantılı deneyiminde bir dönüm noktasını temsil ediyor. Kullanıcılar, Xperia NXT serisi ile TV, dizüstü bilgisayar ve tablet ekranlarını kolayca birbirinen bağlayarak bağlantılı eğlenceye kolayca ve hızlı bir şekilde geçebiliyor.
Gelecek nesil akıllı telefon anlayışını yansıtan Xperia XNT serisi, tasarımıyla fark yaratıyor. Telefonun alt bölümünü çevreleyen "saydam şerit" serinin sıra dışı stilini ortaya koyarken çağrı geldiğinde, mesaj ve uyarılarda aydınlanıyor.
Xperia NXT serisinin yeni Kullanıcı Arayüzü (UI) de yenilikçi tasarım prensiplerini taşıyor. Android™ deneyimini zenginleştiren yeni arayüz, uygulamaları ve içerikleri kristal berraklığında bir bir görüntü ile sunuyor. Yeni UI tasarımı ayrıca kullancılara en sevdikleri uygulamalara doğrudan kilit ekranı üzerinden erişim imkanı tanıyor.
Yeni Xperia P ve Xperia U modellerinin gücünün arkasında Mobile BRAVIA Engine teknolojisi yer alıyor. Mükemmel netlikte görüntü sağlayan Reality Display ve tek bir tuşa basılarak kamerayı uyku durumundan fotoğraf çekme durumuna bir saniyenin biraz üzerinde bir sürede geçmesini sağlayan hızlı çekim özellikleri Xperia P ve Xperia U’yu benzersiz kılıyor. Yeni Xperia P ve Xperia U’nun üstün performansını 1 GHz'lik çift çekirdekli güçlü bir işlemci sağlıyor.
Xperia S'de olduğu gibi Xperia P ve Xperia U da da, tüketiciler Sony Entertainment Network* erişimi üzerinden premium eğlence deneyimlerine ulaşabiliyor. Kullanıcılar Hollywood'un hasılat rekorları kıran en yeni filmlerini ----- Unlimited üzerinden izleyebiliyor veya milyonlarca şarkıyı** Music Unlimited ile dinleyebiliyor.
Xperia P ile ultra parlak görüntü deneyimini yaşayın!
Tek parçalı alüminyum gövdeye sahip Xperia P, Sony'nin akıllı telefonda ilk kez sunduğu WhiteMagic™ ekran teknolojisini barındırıyor. WhiteMagic teknolojisi ister plajda olun, ister kayak pistinde size en parlak görüntü deneyimini sunuyor. Ekranın parlaklığını çevreye göre otomatik olarak ayarlayan Akıllı Güç Yönetimi özelliği pil ömrünü de korumaya yardımcı oluyor.
Özel olarak Xperia P için geliştirilen yeni SmartDock, çeşitli ekranlara kolay bir şekilde bağlanabilme olanağı sunuyor ve Xperia P’yi bir eğlence merkezine dönüştürüyor. Sony Bravia TV’lere bağlanabilen Xperia P ile kullanıcılar, televizyonun uzaktan kumandasını kullanarak akıllı telefonlarının medya içeriği arasında gezebiliyor, HD -----ları, en yeni filmleri veya en sevilen TV şovlarını büyük ekranda izlemenin keyfini çıkarabiliyor. Xperia P’nin SmartDock'taki USB desteği sayesinde de TV'den e-posta yazmak, Facebook'ta gezinerek içerik göndermek veya -------'da ----- izlemek için kablosuz klavye ve fare eklenebiliyor.
HD kayıt yapabilen, 2D ve 3D panoramik fotoğraflar için 8MP Exmor R kamerasını kullanan Xperia P, tüm bu içerikleri herhangi bir ekranda paylaşabilmek için HDMI ve DLNA bağlantısı kullanıyor.
Android İşletim Sistemi ve NFC Teknolojisi ile hayatınızı kolaylaştırın
Yeni Xperia P, NFC uygulamalarına erişim sağlayan Xperia SmartTags teknolojisi ile hayatı kolaylaştırırken Android platform 2.3 (Gingerbread)’ün tüm olanaklarını beraberinde getiriyor. Ayrıca kullanıcılar Android platform 4.0 (Ice Cream Sandwich) sürüm yükseltmesini de 2012’nin ikinci çeyreğinde yapabilecekler. Yeni Xperia P gümüş, siyah ve kırmızı renklerde kullanıcıların beğenisine sunulacak.
Eğlence ve şık tasarım bir arada: Yeni Xperia U

Yeni Xperia U, Sony’nin mükemmel eğlence içeriğini şık ve kompakt bir tasarımda birleştiriyor. Xperia U, müzik oynatıcının içindeki xLoud™ ve Sony 3D surround ses teknolojileri ile kullanıcılara canlı ve güçlü bir ses deneyimi yaşatırken DLNA bağlantısı ile bir dokunuşla kablosuz hoparlörlere bağlanabiliyor.
Xperia U'nun alt bölümünü çevreleyen "saydam şerit" galeride izlenen fotoğrafların ya da çalınan müziğin ----- kapağına uyacak şekilde renk alıyor. Xperia U, kullanıcının kişiliğini ve duygularını yansıtmak üzere değiştirilebilir kapaklar ve temalarla kişiselleştirilebiliyor. Kullanıcılar, ayrıca Smart Headset ile gelişmiş ses kalitesinin keyfini çıkarabiliyor. Smart Headset’in içinde bir dokunuşla en sevilen uygulamayı çalıştıran SmartKey çalıştırma tuşu yer alıyor.
Yeni Xperia U da gücünü ve üstün performansını Mobile BRAVIA Engine teknolojisi ve 1 GHz'lik çift çekirdekli güçlü işlemcisinden alıyor. HD kayıt yapabilen, 2D ve 3D panoramik fotoğraflar için 5MP’lik kamerasını kullanan Xperia U, tüm bu içerikleri herhangi bir ekranda paylaşabilmek için HDMI ve DLNA bağlantısı kullanıyor. Xperia U Android platform 2.3 (Gingerbread)’ün tüm olanaklarını beraberinde getiriyor. Ayrıca kullanıcılar Android platform 4.0 (Ice Cream Sandwich) sürüm yükseltmesini de 2012’nin ikinci çeyreğinde yapabilecekler.
Siyah ve beyaz renklerde sunulacak Xperia U ile alt bölüm için pembe ve sarı kapaklar da ürünle birlikte sunulacak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Xperia P'nin temel özellikleri

Gücünü Mobile BRAVIA Engine'den alan 4 inçlik Reality Display ekran.
Olağanüstü parlak ve az güç harcayan bir görüntü deneyimi sunan WhiteMagic™ ekran teknolojisi.
Süper hızlı performans sağlayan 1 GHz'lik çift çekirdekli güçlü işlemci ve 16 GB dahili bellek.
Benzersiz hızlı çekim özelliğine sahip, HD kayıt yapabilen ve 2D ve 3D panoramik resimler için Sony teknolojisini kullanan 8MP Exmor R kamera.
İçerikleri herhangi bir ekranda paylaşabilmek için kolay HDMI ve DLNA bağlantıları
Giderek çoğalan NFC uygulamaları ve hizmetleri ile Xperia SmartTags'a erişim sağlayan NFC (Yakın Alan İletişimi) uyumluluğu.
Gümüş, siyah ve kırmızı renklerde, tamamı tek parça alüminyum gövde içindedir.
Android platform 2.3 (Gingerbread) ile sunulmuştur, Android platform 4.0 (Ice Cream Sandwich) sürüm yükseltmesi 2012 yılının ikinci çeyreğinde yapılacaktır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Xperia U'nun temel özellikleri
Gücünü Mobile BRAVIA Engine'den alan 3,5 inçlik Reality Display ekran.
Süper hızlı performans sağlayan 1 GHz'lik çift çekirdekli güçlü işlemci
Benzersiz hızlı çekim özelliğine sahip, HD kayıt yapabilen ve 2D ve 3D panoramik resimler için Sony teknolojisini kullanan 5MP kamera.
Canlı ve güçlü ses veren xLoud ve 3D surround sound ses teknolojisi
Siyah ve beyaz renklerde sunulmuştur, ayrıca akıllı telefonun alt bölümü için pembe ve sarı kapaklar mevcuttur
Android platform 2.3 (Gingerbread) ile sunulmuştur, Android platform 4.0 (Ice Cream Sandwich) sürüm yükseltmesi 2012 yılının ikinci çeyreğinde yapılacaktır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ve, xperia, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Xperia ailesinin en yeni üyeleri Türkiye’de! Deep Cep Telefonlar 0 22 Kasım 2011 02:01
Karşınızda yeni Xperia! Spy Cep Telefonlar 0 03 Eylül 2011 13:00
Xperia X1 de çatladı ! ßy_MysticaL Cep Telefonlar 0 04 Ocak 2009 08:19
Xperia X5: Gerçek mi? Dilara Bilim Dünyasından Son Haberler 1 22 Ağustos 2008 15:39
129 Dolara XPERIA X1! Kralice Bilim Dünyasından Son Haberler 0 10 Temmuz 2008 09:55