IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Ekim 2014, 04:27   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Xperia M2 Aqua ile suya dalma özgürlüğü!




Sony Xperia M2 Aqua ile orta segmente suya dayanıklılık özelliği geliyor!


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sony Xperia M2 Aqua, yalnızca suya dayanıklılık teknolojisini orta segment akıllı telefon kategorisine getirmekle kalmıyor, aynı zamanda bu teknolojiyi ileriye taşıyarak, en yüksek suya dayanıklılık derecesini (IP65/68) kullanıcılara sunuyor.

Sony Xperia M2 Aqua, dört çekirdekli 1.2 GHz CPU, Qualcomm Snapdragon 400 işlemci, 4G LTE uyum özellikleri ve dikkat çeken fiyatıyla akıllı telefon pazarında fark yaratıyor. Sony Xperia M2 Aqua'nın sahip olduğu özellikler, kullanıcıların büyük dosyaları kolayca indirmesini, film, video ve oyun gibi görselleri kolayca ve rahatça görüntüleyebilmelerini sağlıyor. Ayrıca 2300 mAh pili ile sınıfındaki en yüksek kapasiteye sahip Sony Xperia M2 Aqua, STAMINA Mode ile de çok daha uzun süre kullanım süresi sunuluyor.

Sony Xperia M2 Aqua kamera teknolojisi ile de ön plana çıkıyor. Sony'nin en iyi kamera teknolojileri olan Exmor RS görüntü sensörü, HDR görüntüleme, SteadyShot, akıllı sosyal kamera uygulamalarını 8MP'lik bir kamerada birleştiren Sony Xperia M2 Aqua suyun altında bile her defasında mükemmel kareyi yakalamanızı sağlıyor.

Xperia M2 Aqua ile suya dalma özgürlüğü!


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sony'nin akıllı sosyal kamera ekosistemi sayesinde Xperia M2 Aqua bir kameradan daha fazlasını sunuyor. Akıllı sosyal kamera uygulamalarında yer alan Social Live, özel anlarınızı Facebook hesabınız üzerinden canlı yayınlamanızı sağlarken, Picture Effect ve AR Effect gibi uygulamalarda fotoğraflarınıza eğlenceli veya nostaljik bir görünüm kazandırmanıza olanak tanıyor.

Ayrıca 2 saniyede 31 kare fotoğraf çekebilen Timeshift Burst özelliği sayesinde hareket halindeki objelerin en mükemmel anını yakalayabilirsiniz.

Sony Xperia M2 Aqua ile en sevdiğiniz fotoğraflarınızı ve filmleri başarılı görüntü kalitesi ile görüntüleyebilirsiniz. 4,8 inç qHD ekranı sayesinde zengin ve canlı renkler sunarken yüksek kaliteli IPS ekranı ile hareket halindeyken bile her açıdan net bir görüntü sağlıyor.

Suya dayanıklılık konusunda gelinen en son teknolojiye sahip, orta segmentin ilk suya dayanıklı akıllı telefonu Sony Xperia M2 Aqua'nın fiyatı ise 899 TL.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aqua, dalma, ile, m2, suya, xperia, özgürlüğü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Xperia M2 Aqua da Bakır Renk Seçeneği Sunacak! Cry Cep Telefonlar 0 30 Eylül 2014 22:21
Xperia Z3 Home Launcher Eski Xperia’lar için Portlandı! Cry Cep Telefonlar 0 29 Eylül 2014 23:38
rüyada Dalma görmek xena Rüya Tabirleri 0 31 Ağustos 2014 18:31
BİLİM VE TEKNOLOJİ : Sony Xperia Z: Suya, toza, çikolataya dayanıklı telefon! FLoZoF Bilim Dünyasından Son Haberler 0 22 Mart 2014 01:49