![]() |
Tatlı-ekşi sos (Çin mutfağı) Malzemeler: 2 Fincan Toz Şeker 2 Çorba kaşığı Soya Sosu 3 Çorba kaşığı Domates Sosu 2 Fincan Ananas Suyu 2 Çorba kaşığı Mısır Nişastası Yapılışı: 2 kahve fincanı tozşeker, 2 çorba kaşığı soya sosu ve 3 çorba kaşığı hazır domates sosunu tencereye alıp karıştırın. Kısık ateşte bir taşım kaynatın. 2 kahve fincanı ananas suyu ile 2 çorba kaşığı mısır nişastasını bir kasede karıştırıp kaynamakta olan karışıma ekleyin. Tahta bir kaşıkla sürekli karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Cam bir kavanoza aktarın. Buzdolabında 3 gün muhafaza edebilirsiniz. Tatlı-ekşi sos (Çin mutfağı) artık hazır, afiyet olsun. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:00. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk