Pesto Sosu Tarifi Gerekli malzemeler :
1. Fesleğen yapraklarını bol suyla yıkayın ve kağıt havlu ile suyunu alın ıslak kalması sosu bozar. 2. Sarımsakların kabuğunu soyun fesleğen yaprakları ve çam fıstıklarını mutfak robotunda ezme haline gelinceye kadar öğütün. 3. Robotun kapağını açıp çok az zeytinyağı ekleyin ve tekrar kapağı kapatıp çalıştırmaya devam edin. 4. Bu işlemi zeytinyağı bitene kadar 4 kez uygulayın. 5. Tuz ve taze çekilmiş karabiberle tatlandırdıktan sonra servis edin. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:28. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net