![]() |
ISPANAKLI ENGİNAR DİPSOS [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler:4 temizlenmiş enginar, 250 gr ıspanak, 10 gr tereyağı, 1 yemek kaşığı mayonez, 80 gr rendelenmiş kaşar peyniri, tuz, karabiber. Hazırlanışı:Enginarı ve ıspanağı haşlayın ve süzülmeye bırakın. Ardından püresini çıkarın. Rende kaşar, tereyağı, mayonez, tuz ve karabiberi püreye karıştırıp 200 derecelik fırında 10 dakika pişirin. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].. ..Z~D~A) |
Cevap: ISPANAKLI ENGİNAR DİPSOS himsss güzel gözüküyor yapanların ellerine sağlık :) |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:31. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk