![]() |
Ajvar Ajvar Tarifi İçin Malzemeler 2 kg patlıcan (közlenmiş) 2 kg kapya biber( közlenmiş) Yarım kg yeşil biber 1 kg dan az domates salçası Yarım kg dan biraz fazla ayçiçek yağı 5-6 baş sarımsak Tuz Ajvar Tarifi Yapılışı Merhaba hanımlar bugün enfes bir sosla karşınızdayım. Kahvaltılara ve et yemeklerinin yanına çok yakışıyor. Öncelikle patlıcanları ve köz biberleri közlüyoruz. Kabuklarını soyup robottan geçiriyoruz. Tencereye yağı koyup sarımsakları kavuruyoruz. Yeşil biberi çiğ olarak rondodan geçirip kavuruyoruz. Salçayı da kavuruyoruz. Patlıcanı ve kapya biberi ilave edip biraz daha pişirip kavanozlara koyuyoruz. Afiyet olsun. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:05. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk