![]() |
Subiz sosu Subiz sosu MALZEME ;1 LİTRE 750 gram Soğan doğranmış 100 gram Margarin 800 ml Beşamel sos 1 Çay kaşığı tuz 1 Çimdik karabiber 200 ml Çiğ krema YAPILIŞI ;Soğanları kaynar suda 2-3 dk haşlayın ve iyice süzün.Derin bir tavada margarini eritin.Soğanları ekleyipkısık ateşte renk aldırmadan kavurun. Ateşi kısın.Beşamel sosu ilave edipiyice karıştırın.Tuz ve karabiberini ilave edin.Sosun üzerini kapatıp fırında 1 saat pişirin.İnce bir süzgeçten geçiripsüzün ve temiz bir kaba boşaltın.Tekrar ısıtıp kremayı katıp karıştırın ve servise sunun. NOT ;BU SOS YUMURTA YEMEKLERİ VE FIRINDA KIZARTILMIŞ KUZU VE KOYUN ETLERİNİN YANINDA VERİLİR |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:56. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk