|
|
| |
| | #1 | |
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Espanyol sos MALZEME ;1 LİTRE 3 kg küçük kırılmış sığır kemiği 300 gram Margarin 150 gram havuç 150 gram Soğan 1 Diş sarımsak 1 Bağ maydanoz 200 gram domates salçası 175 gram UN 5 Litre su YAPILIŞI ;Kemikler yağda kızartılır.Soğanhavuç ve un ilave edilerek pembeleşinçeye kadar kavrulur.Salça ve 5 lt su ilave edilir.Maydanoz ve sarımsakda konarak 4-5 saat kaynatılır.Eksildikçe suyu tamamlanır.Süzgeçten süzülür diğer sosların yapımında kullanılır | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| espanyol sos |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Barcelona - Espanyol: 5-1 | Seth | Haber Arşivi | 0 | 07 Aralık 2014 21:13 |