IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Kasım 2013, 15:25   #1
coquettishness
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fernandes ve Almeida gidiyor mu?




Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, verdiği röportajda Portekizlilerin sözleşme sorunu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ın İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Süper Lig’in en sevilen takımı olduklarını belirtirken ilk dört haftadan sonraki düşüşü Olimpiyat Stadı’ndaki Galatasaray derbisinde sahaya giren taraftarlara bağladı.

Çebi, "Olimpiyat Stadı’ndaki olaylar psikolojimizi bozdu. Ama kısa sürede toparlandık. Kayserispor karşısında alınan 3 farklı galibiyet bizleri kamçıladı" dedi. İşte Çebi’nin Hürriyet Gazetesi'ne verdiği röportajdan çarpıcı ifadeleri:

'HAKEM HATALARIYLA EMEKLER HEBA OLUYOR'

"Olimpiyat Stadı’nda takımın motivasyonunu bir süre de olsa bozdular ve takımı taraftar desteğinden yoksun bıraktılar. Sonuç çok büyük maddi ve manevi kayıplar oldu. Yasada verilen cezaların ertelenmesi caydırıcılığı azaltıyor."

"Kulüp, elinde olmayan birçok nedenden dolayı zarar görüyor. Hakemlerin son derece dikkatsiz ve hatalı maç yönetmeleri sonucunda futbolcunun da yöneticinin de bütün emekleri heba oluyor. "

"Federasyon kurulları karar alırken kuralları söz konusu ediyorlar. Kurulları anlattığımızda ise “Haklısın ama...” diyorlar. Kurallar yanlışsa bir daha gözden geçirilmeli. Kurallar suçsuz olanlara suç yükleyici tarzda olmamalı."

'Portekizliler bütçe planlarımızın dışında'
"Beşiktaş Kulübü’nde tavan ücretlerimiz var. Bütçemize uygun sözleşme yapmayı arzuluyoruz. Manuel Fernandes, bütçemizdeki düşüncelerimizin dışında.
Fakat Beşiktaş’ta oynama isteği nedeniyle teklifimizi kabul edeceğini düşünüyorum. Almeida da vermek istediğimiz ücretin çok uzağında. Her iki futbolcu da bütçe planlamamızın çok dışında. Profesyonel yapıya saygımdan dolayı hangi futbolcunun oynayıp oynamayacağını söylemeyi doğru bulmam. Ama bir yönetici olarak yaptığımız transferlerin değerlendirilmesini ve takıma kazandırılması gerektiğini düşünüyorum. Bu sadece benim görüşüm. Profesyonel kadrolara etki edecek tavır ve davranışlarda bulunmam."

"LOCALAR 150 İLE 200 BİN DOLARA SATILACAK"
"Yeni stadın finansmanıyla ilgili konsensüs oluşturduk. Denizbank, Halkbank, Şekerbank ve Ziraat Bankası ile çalışma yapıyoruz. Düşük krediyle stadın finansınını sağlamayı planlıyoruz. Sıra en büyük ihaleye geldi. Sonra Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın da temel atma törenine gelmesini planlıyoruz. Temeli aralıkta atacağız. Yeni statta 143 loca yapılıyor. İlgi büyük. Yıllık fiyatlar 50 binden 200 bin dolara kadar değişiyor. Yarısından fazlasına talep geldi. Arkasından da VIP koltukları satışa gelecek."

RONALDINHO ÇALIŞMASI
"Ronaldinho, konusunda görüşme yapmak üzere yetkilendirildim. Üzerime düşeni yapmaya devam ediyorum ancak bu transfer bütçemizin kabul edebileceği sınırlar içinde olmalı. Halen de bunu sağlamak için mücadele ediyorum."

"KERİM'i KAZANMALIYIZ"
"Kerim Frei, Pedro Franco ve Ömer Şişmanoğlu gibi geleceğini parlak gördüğüm futbolcuları kazanmamamız gerektiğini düşünüyorum. Tosiç, Aykut, Veysel ve Alper Potuk bize gelmek istedi. Ancak kulüpleri yüksek bonservis isteyince bir noktaya gelinemedi."

"Egemen 'paramı ödeyemezsiniz' dedi"
"Ahmet Nur Çebi, göreve geldiklerinde 3 milyon Euro’dan fazla alacağı olan Egemen Korkmaz’a yapılandırma önerdiklerini ancak oyuncunun kendilerine "Siz benim paramı ödeyemezsiniz, beni bırakın gideyim" dediğini söyledi."

"Siyah beyazlılarda başarılı bir sezon geçiren ancak geçen sezon Fenerbahçe’ye transfer olan Egemen Korkmaz konusuna açıklık getiren Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, göreve geldiklerinde oyuncuya birikmiş 3 milyon Euro’nun üzerinde borç olduğunu söyledi."

"Büyük indirim aldık"
"Çebi, “Borcunu yapılan-dırmak için görüştüm ama kesinlikle kabul etmedi. ‘Siz benim paramı ödeyemezsiniz, beni bırakın’ diye ısrar etti. Bırakamayacağımızı söylediğimdeyse ‘Ödemeler yapılmadığı için kontratı fesih hakkı kazandım’ dedi” ifadesini kullandı. "

"Egemen’den bir indirim alarak sözleşmesinden feragat ettiklerini belirten Ahmet Nur Çebi, “Başka şansımız yoktu. Bu rakam bile bizim için önemli bir rakamdı” diye konuştu."

"BEŞiKTAŞ iKiNCi TAKIMIM DiYE BiR ŞEY OLMAZ"
"İkinci takım tutmak diye bir şey bana doğru gelmiyor. Ya Beşiktaşlısındır ya da değilsindir. Ama insanların Beşiktaş’a sempatisinin olduğunu bilmek de bizlere büyük keyif veriyor."

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
almeida, fernandes, gidiyor, mu, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Almeida'ya tam destek Anatolia Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 14 Ocak 2012 09:28