IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Kasım 2013, 15:40   #1
coquettishness
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hacıosmanoğlu takıma güveniyor




Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe ile aralarındaki 11 puanlık farkın kapanabileceğini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi’ne çok iyi konsantre olduklarını belirten bordo mavililerin başkanı devre arası takviyesi için “Maddi gücümüz var. Yurt dışından iki önemli isimle görüşüyoruz” dedi.
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bordo mavili takımın Avrupa’daki hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini belirtirken “Göreve geldiğimizden bu yana değişime yönelik sancılar yaşadık. Bu sıkıntıları ve sorunları kısa sürede atlatacağız.” dedi. Trabzonspor yönetimi olarak kulübün başarısı için çalışmaları yoğunlaştırdıklarını ve yeni projeler ürettiklerini vurgulayan Hacıosmanoğlu yaptığı açıklamada ne Süper Lig ne de Avrupa kupalarındaki hedeflerinden kopmadıklarını belirtip devre arasında da transfer sinyali verdi.
"OLCAN VE ONUR’U SATMAYACAĞIZ"
UEFA Kupası’nda camia olarak çok iyi motive olduklarını belirten bordo mavililerin başkanı “Avrupa kupalarında hedefimiz büyük. Süper Lig’de hedeflerimizden kopmadık. Liderle puan farkı abartılmasın. 11 puanı kapatacak gücümüz var” dedi.
Hiçbir futbolcusunu satmayacağını yineleyen Hacıosmanoğlu “Hiç bir güç bordo mavili takımın ihtiyacı olan futbolcuyu koparamaz. Olcan ve Onur’un adları sık sık duyuluyor. Bundan gurur duyuyoruz. Fakat bu oyuncuları bırakmamız söz konusu olamaz” diye konuştu. Devre arasında takviyesi için maddi güçleri olduğunu belirten Hacıosmanoğlu “Mustafa Reşit Akçay’ın raporu bekliyoruz. Hocamızın istediği oyuncuları mutlaka alacağız. Şu an yurt dışında çok önemli iki isimle görüşmeler devam ediyor. Scout ekibimiz Avrupa’yı tarıyorlar” açıklamasını yaptı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
güveniyor, hacıosmanoğlu, takıma


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık