IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Kasım 2013, 15:41   #1
coquettishness
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hacıosmanoğlu'ndan Genel Kurul açıklaması




Trabzonspor'da Genel Kurul'un iptal kararının ardından kulüp Başkanı Hacıosmanoğlu: "Sonucunda kulübümüzün menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon 1. Asliye Hukuk Mahkemesinin yönetim kurulunun görev süresinin 2 yıl uzatılmasına ilişkin genel kurul kararını iptal etmesine ilişkin "Trabzonspor’a faydası olmayacağı kanaatiyle yerel mahkemenin verdiği karar kesinleşene kadar süreç hukukçularımız tarafından takip edilecektir. Sonucunda kulübümüzün menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" ifadesine yer verdi.
Hacıosmanoğlu, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, Trabzonspor’un köklü değişim ve yeniden yapılanmaya ihtiyacı olduğunu düşünen ve kendileri ile aynı görüşü paylaşan Trabzonspor sevdalılarının, genel kurulda teveccüh gösterip kendi yönetimini göreve getirdiğini ifade etti.
Kendilerinin de onlara mahcup olmamak için gece gündüz çalışarak, değişim ve yeniden yapılanma mücadelesini kararlılıkla sürdürdüklerini anlatan Hacıosmanoğlu, şunları belirtti:
"Bu zaman içinde Trabzonspor’dan menfaatlenme dönemini bitirmiş olmamız bazı çevreleri rahatsız etti. Bu rahatsızlıkları normal karşılıyoruz ancak biz var olduğumuz sürece bu böyle devam edecek. Bunu Trabzonspor sevdalıları çok iyi görüyor ve destekliyor. Bu da bizim çalışma şevkimizi her geçen gün arttırıyor."
Hacıosmanoğlu, Trabzon 1. Asliye Hukuk Mahkemesinin, yönetim kurulunun görev süresinin 2 yıl uzatılmasına ilişkin genel kurul kararını iptal etmesine de değinerek, şunları kaydetti:
"Seçim ve madde değişikliklerinin gerçekleştiği kongrede tartışmaların yaşanmasının sebebi, yetersiz ve tecrübesiz genel kurul divan başkanının tutumudur. Trabzonspor’a faydası olmayacağı kanaatiyle yerel mahkemenin verdiği karar kesinleşene kadar süreç hukukçularımız tarafından takip edilecektir. Sonucunda kulübümüzün menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.
Başından beri söylediğimiz hizmet anlayışımız Trabzonspor’umuzu hem saha içinde hem de saha dışında camiaya yakışır şekilde temsil etmektir. Şayet bunu başaramadığımızı hissettiğimiz anda, hizmet dışında hiçbir istikbal beklentimiz olmadığından, biz başaramadık deyip, başaracak olanlara görevi bırakacak kadar erdem sahibiyiz."
Olayın geçmişi
Davacılar Trabzonspor Kulübü üyeleri Recep Bakırtaş ile Ali Sait Yılmaz, mahkemeye ayrı ayrı sundukları dilekçelerde, Trabzonspor Kulübü'nün 25-26 Mayıs 2013 tarihlerinde Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu'ndaki olağanüstü kongresinde, tüzük değişikliğine ilişkin alınan genel kurul kararlarının, yasaya ve tüzüğe aykırı olduğu iddiasıyla iptalini istemişti.
Trabzonspor'un Olağanüstü Genel Kurulu'nda, yönetim kurulunun görev süresini belirleyen 68. maddeye "Yönetim kurulunun görev süresine bir defaya mahsus olmak üzere 2 yıl eklenir" şeklinde geçici madde eklenmiş ve yeni yönetimin görev süresi 6 aydan 2 yıl 6 aya çıkarılmıştı.
Trabzon 1. Asliye Hukuk Mahkemesi, Bakırtaş ve Yılmaz'ın Olağanüstü Genel Kurul kararlarının iptali istemiyle açtıkları davayı kısmen kabul ederek, Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun görev süresinin 2 yıl daha uzatılmasına ilişkin genel kurul kararını iptal etmişti.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
acıklaması, genel, hacıosmanoğlundan, kurul


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Genel Kurul'da telefon krizi Dilara Haber Arşivi 0 17 Haziran 2010 16:00