IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By AngeL

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Kasım 2013, 00:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Florya'da sürpriz buluşma




Galatasaray sabah saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Shaktar Donetsk ile yaptığı hazırlık maçında sürpriz bir buluşma gerçekleşti. Başkan Ünal Aysal'ın son seçimde yollarını ayırdığı eski yönetim kurulu üyeleri Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak da tesislerdeydi. Öte yandan milli maç arasını İstanbul'da yaptığı iki hazırlık maçıyla değerlendiren Lucescu'nun ekibi ilginç bir sonuca da imza attı. Lucescu gönderildiği iki takım Galatasaray ve Beşiktaş'ı hazırlık maçında da olsa mağlup etmeyi başardı.


Sabah saatlerinde oynanacak hazırlık maçı için tesislere gelen Başkan Ünal Aysal, Sportif Direktör Lütfi Arıboğan ve Bülent Tulun eski yöneticiler Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'la karşılaştı.
Lucescu'nun [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da görev yaptığı dönemde yöneticilik yapan Dürüst ve Albayrak eski dostları için tesislere gelmişti. Yönetimden ayrılmaları ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in kulüpten ayrılması sürecinde karşı cephelerde yer alan iki ekibin Florya Metin Oktay Tesisleri'nde karşılaşması hayli şaşırtıcı oldu.
Bu ekip karşılaşma sonrasında Mancini ve Lucescu'nun da katılımıyla tesislerde yemek yediler.


KOVDUKLARINA PİŞMAN ETTİ
Galatasaray ile Shaktar Donetsk arasındaki hazırlık karşılaşması ise Ukrayna temsilcisinin 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Misafir ekibin gollerini Ferreyra ve Ilsinho kaydederken sarı kırmızılıların golü Yekta'dan geldi.

Shaktar Donetsk, Cuma günü Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan hazırlık maçında ise [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ı 4-1 mağlup etmişti.

Lucescu Galatasaray'da görev yaparken sarı kırmızılı ekibi 2001-2002 sezonunda şampiyonluğa ulaştırmış ancak şampiyonluk senesinde görevden alınarak yerine Fatih Terim getirilmişti.

Romen teknik adam Beşiktaş'ı ise 100. yılında 2002-2003 sezonunda şampiyonluğa taşımış ancak bir sezon sonra başarısız sonuçlar sebep gösterilerek görevden alınmıştı.



 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
buluşma, floryada, sürpriz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık