IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Kasım 2013, 19:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Büyüklüğünü ibra etti




İsveç-Portekiz maçları CR7-İbra düellosu şeklinde geçti. Önceki geceki son maçta Ronaldo 3 gol atıp, 2 gol kaydeden ibrahimoviç’i mağlup etti. Elenen İsveç’in yıldızı, Portekizli’nin büyüklüğünü alkışlarıyla teyit etti.


Cristiano [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’nun tek kişilik şovuna dönen ve deplasmanda 3-2’lik sonuçla İsveç’i devirerek Dünya Kupası biletini alan Portekiz oldu. Böylece Ronaldo’nun fendi İbrahimovic’i yendi. İki maçta rakip kaleye toplam 4 gol atan Ronaldo karşısında Ibrahimovic, sadece 2 gol atabildi. Egolarıyla ün yapmış iki futbolcunun maç anındaki jestleri de “Titanların Savaşı” olarak adlandırılan maçı özetler gibiydi. Portekizli yıldızın attığı goller sonrası ‘Ben buradayım’ sevincini yaşarken, küstahlığı ve beklenmedik cevaplarıyla tanınan İbrahimoviç’in bir köşede rakibini alkışlaması mücadelenin en can alıcı karelerinden birini oluşturdu.




‘BENSİZ KUPANIN ANLAMI YOK’
Karşılaşmada rakibini alkışlayan Ibrahimoviç, iki ülkenin de Brezilya’ya gitmeyi hak ettiğini belirtse de “Kesin olan bir şey var bensiz Dünya Kupası’nın hiçbir anlamı olmayacak. Portekiz’i tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Maçın kahramanı Cristiano Ronaldo ise, “Bugün Portekiz’in bana ihtiyacı olduğunu biliyordum. İşimi yapıyorum, cevapları sahada veriyorum” diye konuştu. Bu arada İsveç karşısında attığı 3 golle milli takımdaki gol sayısını 47’ye yükselten Ronaldo, Portekiz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tarihinin en golcü oyuncusu Pauleta’yı da yakalamış oldu.



Alıntıdır


Koray DURKAL

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
büyüklüğünü, etti, ibra


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
PKK tehdit etti Zen Haber Arşivi 0 08 Aralık 2012 14:16