IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Kasım 2013, 22:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Önce mektup yazdı sonra da..




Bursaspor’un yıldız futbolcusu Pablo Martin Batalla, Teknik Direktör Christoph Daum ile yaşadığı sorunlar nedeniyle yeşil-beyazlı kulüpte oynamak istemediğini açıkladı. Tecrübeli oyuncunun bu açıklaması taraftarları şok etti.


Yeşil-beyazlı takımın 2010 yılında elde ettiği şampiyonlukta büyük payı bulunan ve taraftarın gönlünde taht kuran Batalla, menajeri aracılığı ile açıklama yaptı. Batalla'nın isteği üzerine geçen hafta Arjantin'den gelen menajeri Suzan Naguf aracılığı yönetime mektup ilettiği öğrenildi.

Batalla, mektubunda şu ifadeler yer verdi: “Sizlere bundan sonra [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da oynamayacağımı iletmek istiyorum. Nedeni, takımın teknik direktörü Christoph Daum'la profesyonel ve kişisel problem yaşıyorum. Ben kulübün futbolcusu olarak hocanın ve kulübün projesini bozmak istemiyorum. Onun için bu kararı aldım. 2009 senesindeki gelişimden bu yana hiç kimseyle bir sorun yaşamadım. Profesyonel olarak bütün görevimi yaptım. Yüzde yüz antrenmanları ve maçları oynadım ve kulüp için her şeyi yapmaya çalıştım. 3 ay evvel 2017 senesine kadar kontratımı yeniledim. Jübilemi de Bursaspor'da yapmak istedim. Yöneticilere bu teklifi yaptıkları için teşekkür ediyorum. Bunu yerine getiremeyeceğim diye çok üzgünüm. Bursaspor ailesinin bu kararımı anlamasını istiyorum ve bana ve aileme verdikleri bütün sevgi ve yaptıkları için teşekkür ediyorum.”

Batalla’nın, 23 Kasım Cumartesi akşamı Bursa'da oynanacak Kasımpaşa maçında forma giymek istemediğini menajeri aracılığıyla yönetim ilettiği belirtildi.

Yıldız oyuncunun şok kararı karşısında Erkan Körüstan başkanlığındaki yönetimin nasıl bir karar alacağı merak konusu olurken, taraftarlar sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirdi. Yeşil-beyazlılar, Batalla’nın Bursa’da jübile yapacağını, yıldız oyuncunun kesinlikle küstürülmemesi gerektiğini dile getirdi.


YÖNETİM KURULU ACİL TOPLANIYOR
Bursaspor Yönetim Kurulu Pablo Martin Batalla'nın durumunu görüşmek üzere bugün acil toplanacak. Yeşil-beyazlı yöneticiler, bugün Erkan Körüstan başkanlığında Özlüce Tesisleri'nde toplantı gerçekleştirecek. Öğle saatlerindeki toplantıda, Batalla'nın yarınki Kasımpaşa maçı öncesinde tesislerde yapılacak kampa katılmaması halinde izlenecek yol haritasının belirleneceği bildirildi.

Bu arada Pablo Martin Batalla'nın kampa katılmaması halinde tesislere bir noter çağırılacağı ve tespit tutanağı hazırlatılacağı belirtildi. Öte yandan, Bursaspor Teknik Direktörü Cristoph Daum'un da gelişmeleri dün akşamdan itibaren yakından takip ettiği, Batalla'nın kampa katılması halinde Kasımpaşa maçında kendisine forma şansı verebileceğini yakın çevresine ilettiği bildirildi.



BURSA (CİHAN)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
da, mektup, sonra, yazdı, Önce


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
AK Parti'ye mektup yazdı Zen Haber Arşivi 0 05 Haziran 2013 21:27
Başbakan'a 75 metrelik mektup yazdı PassioN Haber Arşivi 0 11 Mart 2012 17:01
Eşini dövdü, mektup yazdı, kız kaçırdı Süslü Haber Arşivi 3 12 Şubat 2010 10:34
16'lık kızı kaçırdı eşine mektup yazdı Lucifer Haber Arşivi 0 11 Şubat 2010 16:46
Başbakan'a mektup yazdı, işinden oldu Süslü Haber Arşivi 0 11 Mayıs 2008 22:24