IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Kasım 2013, 22:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Barcelona sakatlıklardan endişelenmiyor




La Liga ekiplerinden Barcelona'da, Lionel Messi ve kaleci Victor Valdes'in sakatlıkları teknik kadroyu endişelendirmiyor.


La Liga'nın 14. haftasında Nou Camp'ta Granada ile karşılaşacak Barcelona'da basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Gerardo Martino, “Dünyanın en iyi futbolcusu ve en iyi kalecisinden yoksunuz ama arkadan gelen çok iyi yedeklerimiz var ve şu anda daha zayıf olmamız için bir sebep göremiyorum” dedi. Yaklaşık 6 hafta sahalardan uzak kalacak Valdes'in yerine kaleyi devralacak Pinto ile antrenman sırasında yakından ilgilenen Martino, bu konuyla ilgili yöneltilen bir soru üzerine, “Oyun stratejileri hakkında konuştuk. Kaleci ile konuşmak benim hoşuma gidiyor. Victor'dan farklı olarak başka istekleri var mı merak ediyordum. Pinto bu zamana kadar oynadığı tüm maçlarda çok iyi işler yaptı” cevabını verdi.


Sezon başından bu yana 15 futbolcunun sakatlık sorunu yaşadığı Barcelona'da, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ve Valdes'in dışında Xavi, Dani Alves, Jordi Alba, Tello ve Jonathan Dos Santos'un mevcut sakatlıkları bulunuyor. Martino, bu oyunculardan Messi, Valdes ve Jordi'nin sakatlıklarını "ciddi” olarak değerlendirirken, “Diğer oyuncuların şimdilik bizi endişelendiren durumları yok. Sakat futbolcuları özür sebebi olarak kullanamayız” ifadesini kullandı. Öte yandan, Real Madrid yanlısı politikasıyla tanınan “İntereconomia” adlı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kanalındaki “Punto Pelota” adlı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] programında, Lionel Messi ile Barcelona yönetimi arasında ilk defa ciddi sorunlar yaşandığı ve Arjantinli futbolcunun sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edildi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
barcelona, endişelenmiyor, sakatlıklardan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık