IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Kasım 2013, 16:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mancini'den üç kritik karar




Başkan Ünal Aysal ile Florya’da başbaşa görüşen İtalyan hoca transferle ilgili son sözünü söyledi...


1-Ocak ayında belki bir tane yabancı transferi yapılacak. Esas operasyon yeni sezona bırakılacak.
2-Gönderilecek yabancıların isimleri belli oldu. Riera, Amrabat ve Dany listedeki oyuncular.
3-Galatasaray ile adı anılan Erkan Zengin, Mancini’nin gözüne giremedi. Serdar Aziz ise favori.
ROBERTO Mancini, isteklerini sıraladı... Başkan Ünal Aysal’a transferle ilgili ilk raporunu verdi... 24 Eylül 2013’te [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’in görevden alınması sonrası Galatasaray Teknik Direktörlüğü koltuğuna oturan İtalyan hoca, geride kalan günlerin ardından Aysal ile yaptığı görüşme sonrası düşüncelerini aktardı. Takımı tanıma sürecini geçiren ve kendisine sunulan yerli futbolcuları da adım adım izleyip, inceleyen Mancini, listesini hazırladı. Florya’da Başkan Aysal ile bir araya gelen İtalyan hocanın raporda öne çıkan noktalara ise Hürriyet ulaştı. İşte Mancini’nin raporunun detayları...
ASIL ‘ÇİLEK’ YENİ SEZONDA GELECEK
MANCINI Ocak ayında takım içinde yapılacak ani değişimin yarar değil, zarar getireceğine inanıyor. Özellikle yabancı transferinin sezon sonuna bırakılmasını istiyor. 6+0+4 kuralı yüzünden eli kolu bağlı olan Mancini, devre arasında uygun olması halinde bir yabancı takviyesine sıcak bakıyor.
Başkan Ünal Aysal’ın deyimi ile ‘çilek’ transferi Mancini’nin raporu nedeniyle şimdilik rafa kaldırıldı. O yeni ‘çilek’ de büyük ihtimalle önümüzdeki sezon sarı kırmızılı takıma gelecek...

SON ANDA LİSTEYE GİREN İSİM DANY
GİDECEKLER listesine Mancini sürpriz bir ismi ilave etti. Ocak ayında önümüzdeki sezon adına yabancı kontenjanının kademeli olarak boşaltılmasını isteyen Mancini, devre arasında takımdan ayrılması gereken oyuncuları önem derecelerine göre sıraladı. İlk sıradaki isim Riera. Onu Amrabat ve kulüp bulunması halinde Dany izliyor. Riera ve Amrabat’ın Ocak ayında ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Dany de sürpriz bir şekilde listede son sırada yer aldı.
LİSTEDE ERKAN YOK HAKAN VAR
İTALYAN hocaya önerilen yerli oyuncu listesindeki isimler tek tek değerlendirildi. Mancini’nin raporunda Erkan Zengin ve Tarık Çamdal bulunmuyor. Bursasporlu Serdar Aziz, alınması için onay verilen favori isim. Orta saha için ise Mancini, Hamburg’da oynayan iki yerli Hakan Çalhanoğlu ve Togay Arslan ile Werder Bremen’de forma giyen Mehmet Ekici’ye onay verdi. Mancini, sol bek için alternatiflerini de belirledi.
‘Taraftarın idmana gelmesi normal’
Mancini, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] taraftarlarının Florya ziyaretini olağan buldu. “İtalya’da 2 bine yakın gruplar idmana gelirdi” dedi.
ÖNCEKİ gün Florya Metin Oktay Te-sisleri’nde sarı kırmızılı takımın idmanına giderek Galatasaraylı futbolcularla toplantı yapan taraftarların bu hareketini İtalyan hoca Roberto Mancini, olağan karşıladı. Mancini, Galatasaray taraftarının Florya’ya gelerek sarı kırmızılı futbolcularla konuşmasıyla ilgili şu yorumu yaptı...
- Bu Avrupa’da ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’da normal bir şey. Buna benzer birçok anı yaşadım. İtalya’da tesislere ve antrenmana bin, iki bin kişilik taraftar grupları gelirdi. Ben o günleri de çok iyi hatırlıyorum. Bu durumu da çok olağan şekilde karşılıyorum.

İlk hedef yerli
AYSAL, Mancini’ye “Sizin belirttiğiniz talep ve ihtiyaçlara göre hareket edeceğiz. Geleceğin Galatasaray’ını kurmak adına gerekli çalışmaları yapacağız” dedi. Yerli transferler için düğmeye bastı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
karar, kritik, manciniden, Üç


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
AYM'den Kritik Karar Rhytia Haber Arşivi 0 04 Temmuz 2013 21:12
Memur Sen'den Kritik Karar Rhytia Haber Arşivi 0 29 Mayıs 2012 15:42
Kritik karar pazartesi! Deep Google 0 06 Mayıs 2012 18:37
Zekeriya Öz için kritik karar! Lucifer Haber Arşivi 0 10 Haziran 2010 19:12