IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Aralık 2013, 11:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İşte Meireles'in cezası!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Rakibine şiddetli harekette bulunduğu gerekçesiyle kırmızı kart gören Raul Meireles'e, Disiplin Kurulu tarafından 3 maç ceza verileceği öğrenildi. (habertürk)

Meireles'in Fenerbahçe kariyeri
Ağustos ayının son günlerinde gazetelerdeki haberlere göre; Fenerbahçe'nin Meireles ile ligliendiğini ve ön protokol imzaladığını, ayrıca da Zenit'in de Meireles'i takıma almak istediğini iddaa etti. Fenerbahçe, 3 Eylül 2012 tarihinde Meireles ile görüşmelere başlandığını borsaya yaptığı bildirim ile duyurduktan kısa bir süre sonra Portekizli futbolcuyu İstanbul'a getirtti. Ayrıca konuyla ilgili olarak sarı laciverli kulüpten Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na şu açıklama yapıldı; "Chelsea FC oyuncusu Raul Meireles'in kulübümüze transferi için görüşülmelere başlanmıştır." Ayrıca NTV Spor da, Meireles'in Fenerbahçe ile dört yıllık sözleşme imzaladığını da iddaa etti. İstanbul'da Fenerbahçe ile görüşen Meireles, sarı-lacivertli kulüple anlaştı ve hemen ardından Fenerbahçe formasıyla fotoğrafı da çekilip Twitter'da yayınlandı. Meireles, transferi sonrası sahada konuşmayı seven bir oyuncu olduğunu ve her şeyden önce bir takım oyuncusu olduğunu belirtti. Ayrıca; "Fenerbahçe'den teklif geldiği zaman düşünmeden kabul ettim. Çünkü hem Fenerbahçe'yi, hem de Fenerbahçe tarihini biliyordum. Bunu herkesin bildiğini de düşünüyorum. Teklif geldiğinde çok mutlu oldum" açıklamalarında bulundu. Takımda 14 numaralı formayı seçmesinin nedenini ise; "7 yaşındaki kızım ve eşim benim her şeyim. Forma numarası olarak da 14'ü tercih ettim, çünkü kızımın doğum günü 14, sebebi bu." açıklamasını yaptı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Meireles için Chelsea kulübüne 10 milyon € ödendiği duyuruldu. İstanbul'da sağlık kontrollerinden geçen Portekizli futbolcu, 4 yıllık sözleşmenin altına imzasını attı. Fenerbahçe, Meireles'in ilk yıl 3 milyon € ve maç başına 10 bin € ücret alacağını açıkladı. Meireles'in 2013-14 ile 2014-15 sezonunda 2 milyon 500 bin € ve maç başına 10 bin € alacağı açıklanırken, 2015-16 sezonunda ise Meireles, 2 milyon € ve maç başına yine 10 bin euro kazanacak. Ayrıca; Meireles'in Fenerbahçe'ye transfer olması, basında geniş yer bulurken, Chelsea taraftarları ise bu transfere tepki gösterdi. Bu tarnsferin hemen ardından Meireles, Portekiz millî takımın kampına geri dönerken, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek Fenerbahçe'nin de kadrosunda yer aldı.


Meireles, 16 Eylül 2012 tarihinde 2-1 kazandıkları maçta Mersin İdman Yurdu karşısında ilk kez Fenerbahçe formasını giyerken; 4 Ekim 2012 tarihinde ise UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde 4-2 kazandıkları maçta Borussia Mönchengladbach karşısında ceza sahası dışından rakip kaleci Marc-André ter Stegen'i mağlup ederek takımının ihtiyacı olduğu bir zamanda Fenerbahçe forması altındaki ilk golünü de atmış oldu. Raul Meireles 25 Kasım tarihinde oynanan Gençlerbirliği maçında takımının 2.golünü attı ve Fenerbahçe kariyerindeki 2.golünü atmış oldu. Galatasaray maçında Hakem Halis Özkahya tarafından kariyerinin ilk kırmızı kartını Görmüştür. 21 Aralık 2012'de Profesyonel Disiplin Kurulu tarafından 16 Aralık 2012'de oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde hakem Halis Özkahya'ya tükürdüğü gerekçesiyle 12 maç ceza verilmiştir.Ancak daha sonra yayıncı kuruluş tarafından yeni görüntülerin tahkime iletilmesiyle 27 Aralık 2012 de Tahkim tarafından görüntüler detaylıca incelenmiştir.Tahkim Kurulu Hakeme tükürülmediğine kanaat getirerek Raul Meireles`in 8 maçlık cezası iptal edilmiştir.Meireles`in ceza aldığı 4 maç ise birer birer olmak üzere; 1.Kırmızı kart gördükten sonra hakeme karşı itirazdan 1 maç, 2.Hakem Halis Özkahya`ya uygunsuz harekette bulunmaktan 1 maç, 3.Sahadan çıkarken 4.Hakeme gösterdiği aşırı tepkiden 1 maç, 4.Sahadan çıkarken taraftarları kışkırttığı için 1 maç ceza almıştır. Raul 10 Mart'ta oynanan 4-1 kazanılan Bursaspor maçında takımının 2.golunu kaydetmistir. FC Red Bull Salzburg'a ceza sahası dışından gelişine muhteşem bir gol atmıştır.Böylelikle Raul Fenerbahçe formasıyla suana kadar 4 gol atmıştır.

Mynet.

__________________
en büyük servet itibardır.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cezası, meirelesin, İşte


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık