IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Spor Haberleri (https://www.ircforumlari.net/spor-haberleri/)
-   -   Bursaspor, Holmen'i resmen açıkladı (https://www.ircforumlari.net/spor-haberleri/557585-bursaspor-holmeni-resmen-acikladi.html)

MasteR06 14 Aralık 2013 13:13

Bursaspor, Holmen'i resmen açıkladı
 
Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, Olay Spor'a yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Samuel Holmen üzerinde çalıştıklarını doğruladı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Başkanı Erkan Körüstan, Olay [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Samuel [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üzerinde çalıştıklarını doğruladı.
Pablo Batalla'nın yerine bir futbolcu baktıklarını ifade eden Körüstan, "Yerli olmadığı için yabancı alternatifler üzerindeyiz. Holmen'i zaten yazmışsınız. Onun üzerinde de çalışıyoruz. Gaziantepspor'dan şuan için herhangi bir oyuncu transfer etme düşüncemiz yok. Gurbetçiler de hedefimizde. Guido Koçer'le bir temasımız olmuştu, ama fiyatı yüksek gelmişti. Yine de görüşmelerimiz sürüyor" diye konuştu.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net