IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Aralık 2013, 20:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beşiktaşlı Yönetici: Fernandes'le Sözleşme Yenilemeyeceğiz




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ın dış ilişkiler ve dış transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Fernandes'in akıbeti hakkında açıklamalarda bulundu. Radyospor'a konuşan Torunoğulları, Portekizli futbolcu hakkında artık sözleşme yenileme düşüncelerinin olmadığını söyledi.
"FERNANDES'LE SÖZLEŞME YENİLEMEYECEĞİZ"
Son maçtaki tavırlarıyla eleştirilen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] için de çarpıcı bir açıklama yapan Torunoğulları, ''Biz yenilemek istesek Fernandes'le çoktan sözleşme yenilemiştik. Böyle bir düşüncemiz yok'' ifadelerini kullandı.
İLK SANİYESİNDEN SON SANİYESİNE KADAR SKANDAL
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] maçıyla ilgili konuşan Torunoğulları, '' [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'yla yaptığımız maç, birinci dakikasından son dakikasına kadar tam bir skandal bir değil bir çok konu tartışılmalı.'' dedi.
MHK BAŞKANI BİR YERDEN TALİMAT MI ALDI?
Daha vahim olanın, TFF Başkanı ve MHK Başkanı'nın çok acele, hiç beklemeden raporunu etkileyecek şekilde açıklamalara yapması olduğunu dile getiren Torunoğulları, ''Yurtdışında basını takip ediyorum, hakem alay konusu, Donk isimli oyuncu alay konusu. Yabancı basın, savunmada yeni bir sistem geliştirmişler diye alay ediyor. Her şey böyle ortadayken, TFF Başkanı'nın çok rahat konuşması, sanki başka bir ülkeden bahsediyormuş gibi konuşması çok manidar. Bilmiyorum, ama Zekeriya Alp, daha raporlar yazılmadan maçtan hemen sonra 'hakem doğru yaptı' diye açıklama yapıyorsa sanırım bir yerden talimat aldı. Kendisine ağabey diyoruz, camianın sevdiği bir insan. Alp'in yaptığı açıklama hakem raporuna set çekmiş, etki etmiştir'' dedi.
YURTDIŞI BASINI ALAY EDİYOR
Yurtdışı basınının Donk'un topu elinde gezdirip, sonra oyundaki topa fırlatmasını alay konusu yaptığını vurgulayan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], ''Donk yeni bir savunma sistemi geliştirmiş, Türkler yeni bir savunma sistemi icat etti. Bundan sonra herkes topa eliyle müdahale eder' diyorlar. Yerlerdeyiz. Buna rağmen MHK Başkanı, hakemi kurtarmaya çalışıyor. TFF Başkanı sanki başka bir ülkeden gelmiş gibi gayet rahat, geniş konuşma yapıyor. Bu tamamen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a oynanan bir oyundur. Bunu da TFF Başkanı'nın kendisi yapıyor. Benim kişisel görüşüm bu'' ifadelerini kullandı.
TFF İÇİN KURALSIZLIK KURAL OLMUŞ
''Bugün saat 12'ye kadar maçın tekrarıyla ilgili başvurumuz olacak diyen Torunoğulları, ''Ben MHK'nu yönetenlerin, TFF'yi yönetenlerin, gerçek ortada olmasına rağmen, farklı bir karar vereceklerini sanmıyorum. Kuralsızlık, onlar için kural olmuştur. Kişisel görüşüm bir an önce TFF Yönetimi'nin istifa etmesidir. Türk futbolunun imaj değeri yerlerde. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] basınını takip ediyorum, gerçekten üzülüyorum yazılanlardan dolayı'' dedi.
BAŞVURUYU GERİ ÇEVİRİRLERSE [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] BASININA ANLATACAĞIM
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], maçın tekrar kararı verilmemesi durumunda ise ''Önce [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'na başvuracağız. Ardından da bunu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] basınına taşıyacağım. Türk futbolunun yerlerde sürünmesine gönlüm razı değil'' dedi.
AYBABA, FERNANDES OLAYINI NEDEN GEÇEN SENE SÖYLEMEDİ
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nın 'Fernandes antrenmanlara içkili gelip, kavga çıkartıyordu'' açıklaması için Erdal Toruoğulları, ''Hocam günaydın demek lazım kendisine. Geçen sezon neden konuşmadın. Konuştun da seni engelleyen mi oldu. Neden kadro dışı bırakmadı'' dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
beşiktaşlı, fernandesle, sözleşme, yenilemeyeceğiz, yönetici


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fernandes'te son 12 gün Violent Spor Haberleri 0 19 Kasım 2013 12:02