IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Şubat 2014, 16:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Transferler ihtiyaca göre yapıldı




Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, devre arasında takımına katılan tüm oyunculardan en üst düzeyde verim alacaklarını söyledi. Mustafa Akçay, yönetimin forvet transferi için gösterdiği çabaya saygı duyduğunu belirtirken şöyle dedi: "Gelen tüm oyuncular ihtiyaca göre alındı. Yönetimin gerek forvet, gerekse diğer konularda gösterdiği transfer çabalarına saygı duyuyorum. Yeni gelen oyuncular, rekabet yaratacaktır. Bugün çok zengin bir orta sahada takımı olmaya başladık. Savunmada da Caner'i kazandık. Orada da ciddi bir rekabet olacak. Forvet sorununu ise kendi içimizde çözebiliriz."





"YEDEKYLERİN KATKISI İÇİN ÇOK BAŞARI YÜZDEMİZ YOK"
Ligde oynadıkları [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Çaykur Rizespor maçında oyuna sonradan giren oyuncuların yeterli katkıyı yapmadığını da vurgulayan Mustafa Aksoy, sözlerini şöyle sürdürdü: "Emre, Çaykur Rizespor maçında kaçırdıklarıyla demoralize olunca onu çıkartmak zorunda kaldık. Teknik olarak bize çok katkı sağlıyor ancak yüksek hamlesi fazla yok. Son 2 maçta yedek kulübesinden gelen oyuncuların oyuna verdikleri katkı konusunda çok başarılı bir yüzdemiz yok ama sonuçta oyuncu değişiklikleri yapmalıyız. İlerleyen zamanda bu konudaki sıkıntılarımızı da çözeceğimize inanıyorum."
EMRE: "ÖZÜR DİLİYORUM"
Forvet oyuncusu Emre Güral ise Çaykur Rizespor maçında değerlendiremediği pozisyonlar için özür diledi. Emre, performansını artırması gerektiğinin farkında olduğunu belirtirken şöyle konuştu:
"Performansım iyi değildi. Performansımı daha da artırmam gerekiyor. Özellikle Rizespor maçındaki kötü oyunum nedeniyle gerek teknik heyet, gerekse takım arkadaşlarımdan özür diliyorum. Bundan sonraki maçlarda aynı hataları yapmamak ve yakaladığımız pozisyonları takımımızın lehine kullanmak için elimden geleni yapacağım."



MALOUDA'NIN DURUMU BELİRSİZ
Çaykur Rizespor maçında gördüğü kırmızı kartla Akhisar Belediyespor maçı öncesi cezalı duruma düşen Yusuf Erdoğan'a teknik ekipten uyarı geldi. Bu arada Çaykur Rizespor maçında alt adale grubunda çekme meydana gelen Malouda'nın ise çekilecek MR'dan sonra durumunun kesinlik kazanacağı belirtildi. Mustafa Akçay ise Malouda'nın sakatlığının ciddi olmadığını düşündüğünü söyledi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
göre, ihtiyaca, transferler, yapıldı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık