IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Spor Haberleri (https://www.ircforumlari.net/spor-haberleri/)
-   -   Fenerbahçe'ye 4 Kötü Haber Birden! (https://www.ircforumlari.net/spor-haberleri/564583-fenerbahceye-4-kotu-haber-birden.html)

Rhytia 10 Şubat 2014 19:39

Fenerbahçe'ye 4 Kötü Haber Birden!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Fenerbahçe bugün oynadığı Sivas deplasman maçında 3 puanın yanı sıra tam 4 oyuncu kaybetti. Fenerbahçe gelecek hafta Kasımpaşa ile oynayacak.


Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Sivasspor ile oynadığı maçta sahadan 2-0 mağlup ayrılarak 3 puan kaybetmesinin yanında dört önemli oyuncusunu da kaybetti. Sarı-lacivertli ekipte sarı kart sınırında bulunan Caner Erkin gördüğü 4. sarı kart sonunda cezalı duruma düştü.

Fenerbahçe'nin Sivasspor ile karşılaştığı maçta dakikalar 9'u gösterirken Caner Erkin yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü ve gelecek hafta oynanacak Kasımpaşa maçında cezalı duruma düştü.

Fenerbahçe bir şok da Egemen Korkmaz ile yaşandı. Sarı-lacivertli oyuncunun yaptığı faul sonrası hakeme sert ve abartlı bir şekilde itirazlarda bulunmasının ardından hakem Yunus Yıldırım, Egemen Korkmaz'a direkt olarak kırmızı kart gösterdi ve o da Kasımpaşa maçında cezalı duruma düştü.

Emenike ve Webo'nun sakatlamasıyla sarsılan Fenerbahçe'ye bir şok haber de Moussa Sow'dan geldi. Sivas maçını tamamlayamayan Senegalli yıldızda 2. dereceden yırtık tespit edildi

Bu arada sakatlanarak oyundan çıkan Emre Belözoğlu'nun durumu ise yarın yapılacak kontrollerden sonra belli olacağı öğrenildi.


Haber365


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk